Transfer haberleri | Kasımpaşa, Nicolai Jørgensen'e veda etti

31.01.2022 - 14:16 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 14:29

Son dakika transfer haberleri.... Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Danimarkalı golcüsü Nicolai Jorgensen ile yollarını ayırdığını açıkladı. İşte detaylar

Transfer haberleri |  Kasımpaşa, Nicolai Jørgensen'e veda etti

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 23'üncü haftasında Yukatel Kayserispor'u  3-1 mağlup ederek müthiş bir çıkış yakalayan Kasımpaşa'da şok bir ayrılık yaşandı. İstanbul temsilcisi Danimarkalı santrfor Nicolai Jørgensen ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan açıklamada "Kulübümüze verdiği emekler için oyuncumuz Nicolai Jörgensen’e teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz..." ifadeleri kullanıldı.
 

Kasımpaşa, Jörgensen'i Feyenoord'dan transfer etmişti

Lacivert-beyazlılar, Nicolai Jörgensen'i  sezon başında Feyenoord takımından transfer etmişti. Daha önce ismi Fenerbahçe ve Galatasaray'la da anılan Jörgensen, geçen sezon Feyenoord formasıyla 29 maçta 5 kez fileleri havalandırmıştı.

Bu sezon ise Kasımpaşa ile 15 maça çıkan Danimarkalı golcüsü Nicolai Jorgensen, 2 gol kaydetti ve 2 kez sarı kart gördü. Öte yandan lacivert-beyazlı ekip, ligde üst üste 5. galibiyetini elde ederek 27 puanla 13. sırada bulunuyor

Senin için hazırladığımız haberler