Kasımpaşa, Umut Bozok'u renklerine bağladı

22.07.2021 - 21:46 | Son Güncellenme: 22.07.2021 - 21:56

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekibi Kasımpaşa, kariyerini Fransa'da sürdüren Umut Bozok'la anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Kasımpaşa, Umut Bozok'u renklerine bağladı

AJANSSPOR - HABER

 

Geçtiğimiz sezon, son haftalara kadar küme düşme tehlikesi yaşayan Kasımpaşa'da transfer çalışmaları sürüyor. Önceki yılı Yeni Malatyaspor'un bir basamak üzerinde, 14. sırada tamamlayan İstanbul temsilcisi, son olarak Fransa'nın FC Lorient ekibinde forma giyen Umut Bozok'u kiraladı. Kulübün resmi hesaplarından, Bozok transferine ilişkin açıklama yapıldı.

Kasımpaşa, Bozok'u duyurdu

Şimdiye dek Ben Ouanes, Ahmet Engin, Harun Tekin ve Travnik'le anlaşmaya varan Kasımpaşa, son olarak Umut Bozok'u kadrosuna kattı. Kasımpaşa'dan yapılan açıklamada: "FC Lorient takımının 24 yaşındaki forvet oyuncusu Umut Bozok, sağlık sponsorumuz Liv Hospital Hastanesi'nde geçirdiği sağlık kontrollerinin ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına kiralık olarak Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" ifadelerine yer verildi.

Umut Bozok'un istatistikleri

Geçtiğimiz sezonun yarısını Lorient'te, diğer yarısını Ligue 2 ekibi Troyes'te geçiren Umut Bozok; sezon boyunca 21 maça çıkarken 1 gol atıp 1 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler