Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran'dan hakeme tepki

Orhan Gülek
18.09.2021 - 18:38 | Son Güncellenme: 18.09.2021 - 19:03

Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa, evine Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Kasımpaşalı futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran'dan hakeme tepki

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 'in 5. haftasında Trabzonspor , deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Trabzonspor, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 53. dakikada Bakasetas'ın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Kasımpaşa'nın tecrübeli kalecisi Ertuğrul Taşkıran, açıklamalarda bulundu.

"Hakeme ayrı bir parantez açmak istiyorum"

31 yaşındaki kaleci Taşkıran "Ligin ne yaptığını bilen sayılı takımlardan birine karşı oynayacaktık. Ciddi eksikler var gözükse de sonuçta bir takımız. Bugün kenetlendik. Geçen hafta kötü bir oyun vardı ve bunu telafi etmek istiyorduk. Bugün iyi mücadele ettik ama hakeme bir parantez açacağım.  Eksik yakaladığımız anda verdiği birkaç tane karar var. Bir tanesi Umut'a vermediği faul, bir tanesi durdurduğu oyun. Bunlar ciddi anlamda etkiledi bizi. Hava da inanılmaz sıcaktı. Yaz günü gibiydi. Neyse hepsini unutacağız. Yoğun bir fikstür bizi bekliyor.

Taraftardan destek istedi

Son olarak taraftara seslenen Kasımpaşa kalecisi "Taraftarlarımız bizi takip ediyor ama içlerine yabancı almasınlar. Biz içeride miyiz, deplasmanda mıyız bir ara ben şaşırdım oyuncu değişikliğinde. Onlardan daha fazla destek istiyoruz. " dedi.

Senin için hazırladığımız haberler