"Kaybetsek de bu oyunla memnun ayrılırdım"

28.02.2021 - 21:50 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 22:09

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, değerlendirmeler yaptı. İşte Ali Koç'un açıklamaları...

"Kaybetsek de bu oyunla memnun ayrılırdım"

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç maç hakkında değerlendirmeler yaptı.

"Bizim görevimiz Erol Hoca'nın..."

Maçtan sonra sosyal medyada çıkan eleştiriler ve genel anlamda takım hakkında konuşan Ali Koç, "Fenerbahçe’de hoca olmak çok zordur. Bir günde getirirler, bir günde götürürler. Bizim işimiz kenetlenmek, aile ortamını sahiplenmek. Daha iyi yapabiliriz. Sosyal medyaya göre hareket etsek pek çok değişiklik yapmamız gerekiyordu bugüne kadar. Bizim görevimiz Erol Hoca’nın başarılı olabileceği ortamı sağlamaktı. Zaman zaman bu ortamı sağlayamamış olabiliriz. İnşallah bu bir dönüm noktası olur." dedi.

"Bugün olur, yarın olmaz"

Caner Erkin'in kadrodan kesilmesi hakkında Ali Koç, "Bu gibi kararlar ortak alınan kararlardır. Ne hoca, ne yönetim, ne sportif direktör kendi kendine alır. Bizim için her sporcumuz ayrı bir değerdir. Bugün kadroda olmaz yarın olur." ifadelerini kullandı.

"Bizden beklenti düşükken..."

Trabzonspor'a karşı alınan galibiyetin değerine vurgu yapan Ali Koç, "Trabzonspor zor bir ekip. Kendi evinde daha zor bir ekip. Biz düşükken, bizden beklenti düşükken deplasmanda 3 puan almak altın değerindedir. Kaybetsek de bu oyunla memnun ayrılırdım buradan. Son dönemde bizimki de dahil sahalar sıkıntılı. Olimpiyat ve burada sahalar çok güzeldi. Bu nedenle kutlarım." şeklinde konuştu.

Boupendza açıklaması

Hatayspor'un golcü futbolcusu Boupendza hakkında görüşleri sorulan Ali Koç, "Eşitlerin arasında bizi önde görüyorsa ne ala, teşekkür ederiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Günler öncesinde Hatayspor tarafından, eşit teklifler geldiği takdirde o teklifler arasında Fenerbahçe varsa Fenerbahçe'nin tercih edileceğini, çünkü Boupendza'nın orada oynamak istediği ifade edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler