Kayseri Boks Büyük Erkekler final maçları yapıldı

19.10.2018 - 18:44 | Son Güncellenme: 19.10.2018 - 18:44

Kayseri Boks İl Temsilciliği tarafından organize edilen Kayseri Boks Büyük Erkekler de final müsabakası maçları yapıldı.

Kayseri Boks İl Temsilciliği tarafından organize edilen Kayseri Boks Büyük Erkekler de final müsabakası maçları yapıldı.

Kayseri Boks İl Temsilciği tarafından düzenlenen turnuvaya 24 sporcu katıldı. Talas Spor Salonunda yapılan turnuva da sporcular birbirleriyle kıyasıya mücadele ederek grup maçlarına kalmak için ter döktüler. Turnuva hakkında bilgi veren Kayseri Boks İl Temsilcisi Faruk Hasetçi, sporcuların turnuvaya çok iyi hazırlandığını belirterek: “Kayseri Büyük Erkekler İl birinciliği maçlarımız başladı. Dün yarı final mücadelemiz vardı. Bugün de finallerimizi oynuyoruz. Sporcularımız çok kıymetli yavrulardır. Müsabakalara çok iyi bir şekilde hazırlanmışlar. 24 sporcunun katıldığı şampiyonadır. Burada birinci ve ikinci olanlar inşallah grup maçlarına gideceklerdir. Gruplarda da derece yapan sporcularımız Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklardır. İnşallah Türkiye Şampiyonu olan yavrularımız milli formamızı giyip Türkiye’yi tüm dünyada temsil edeceklerdir” dedi.

Müsabakaların ardından kazanan sporculara madalyaları takdim edildi.

Senin için hazırladığımız haberler