Kayseri'den ayrılan Sapunaru, Romanya'ya geri döndü! İşte yeni takımı...

04.07.2021 - 20:00 | Son Güncellenme: 04.07.2021 - 20:11

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekibi Kayserispor'la yol ayrımına giden Cristian Sapunaru, Romanya ekibi Rapid Bükreş'le anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Kayseri'den ayrılan Sapunaru, Romanya'ya geri döndü! İşte yeni takımı...

AJANSSPOR - HABER

 

Türkiye'de Kayserispor ve Denizlispor gibi ekiplerde oynayan Cristian Sapunaru, futbola başladığı kulübe; yani Rapid Bükreş'e geri döndü. Transfer haberi bugün Bükreş'in resmi hesabından yayınlanırken; 2 yıllık sözleşme imzalandığı Rapid taraftarıyla paylaşıldı. 37 yaşındaki Sapunaru, 2 yıl daha profesyonel futbol kariyerini sürdürecek.

"Uzun zamandır beklediğim an..."

2006-08 yıllarında Rapid Bükreş'te keşfedilip Porto'ya transfer olan Cristian Sapunaru, tekrar Rapid'e dönmesine ilişkin: "Uzun zamandır beklediğim bir an. Evime dönüyorum. Bu kulüpte tekrar oynayabilecek olmaktan ötürü çok mutluyum. Hayalim tekrar burada oynamaktı. Tribünler doluyken oynamak için sabırsızlanıyorum. Umarım Romanya 1. Lig'inde Rapid Bükreş'in ne demek olduğunu kanıtlayacağız." ifadelerini kullandı. 

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Kayserispor'da 25 maça çıkan Sapunaru, gol veya asist yapamazken 2 kez sarı kart görmüştü. 

Senin için hazırladığımız haberler