Kayserispor başkanı Ali Çamlı'dan istifa kararı! "Haysiyeti, şerefi, onuru varsa..."

17.08.2024 - 22:05 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 22:13

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, Sivasspor mağlubiyetinin ardından zehir zemberek açıklamalarda bulunarak istifa kararı aldı.

Kayserispor başkanı Ali Çamlı'dan istifa kararı! "Haysiyeti, şerefi, onuru varsa..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Kayserispor, sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor başkanı Ali Çamlı, zehir zemberek sözler sarf etti. Çamlı, istifa kararı aldığını belirterek kulübü genel kurula götürdüğünü ifade etti.

"Bir kuruş koymayacaksınız, benden mucize bekleyeceksiniz"

Kulübü genel kurula götüreceğini kaydeden Kayserispor başkanı Ali Çamlı, "Genel kurul kararı alıyorum dememin ne anlama geldiğini hepiniz anlıyorsunuz. Hani o sosyal medya kabadayıları var ya çok bilenler gelecekler kulübe sahip çıkacaklar. Ben bundan sonraki süreçte bu kulübü pis edenleri temizlemeye davet ediyorum. Öyle gidip kulübe bir kuruş koymayacaksınız sonra da benden mucize bekleyeceksiniz. Ben kimsenin işçisi, paralı askeri değilim." şeklinde konuştu.

"Benden bu kadar arkadaşlar"

Sözlerine devam eden Çamlı, "Ben Ali Çamlı'yım! Bugüne kadar üstüme düşeni yaptım yönetimimle beraber. Bundan sonra sağda solda kulis yapanlar, ortalığı karıştıranlar hodri meydan! Yüzleri varsa, azıcık insanlıktan anlıyorlarsa çağrıma dönerler. Ne sağlığım buna elverişli, ne ailem izin veriyor ama bugüne kadar geldik. Benden bu kadar arkadaşlar." dedi.

"Bu insanların haysiyeti, şerefi, onuru varsa"

Ali Çamlı, sözlerini şöyle noktaladı: "Ben federasyona gidiyorum, bir önceki başkan telefon ediyor, 'Ali Çamlı oraya neden geldi?' diye. Bu nasıl ahlaksızlık? Azıcık insanlıktan nasibini al. Ben daha ağırını konuşacağım ama şimdilik ağzıma fermuar çektim. Bu insanların haysiyeti, şerefi, onuru varsa yaptıkları tüm pislikleri temizleyecekler."

Senin için hazırladığımız haberler