Kayserispor, Denizlispor’un sponsorunu kaptı!

17.07.2021 - 21:01 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 00:56

Son dakika spor haberleri... Süper Lig ekibi Kayserispor’un başkanı Berna Gözbaşı, takımın isminin yeni sezonda Yukatel Kayserispor olacağını açıkladı.

Kayserispor, Denizlispor’un sponsorunu kaptı!

AJANSSPOR-HABER

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, takımının Samsunspor’a 1-0 yenildiği ilk hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Transfer yasağının kaldırılması için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Gözbaşı şu bilgileri paylaştı:

Kayserispor'un transfer tahtası açılıyor

"Büyük Kayserispor taraftarları, 30 milyon liralık bağışla transfer limitini çözdü. Şimdi de bir o kadar meblağa yaklaşan transfer yasağı kalkıyor. Transfer yasağıyla ilgili son olarak eski futbolcumuz Varela konusu vardı, 1.3 milyon Euro. Pazartesi günü onu ödediğimiz zaman artık bir yasağımız kalmıyor. Bilal Başaçıkoğlu'nun 7 milyon TL'lik bir ödemesi geldi ama onu başka şekilde halledeceğiz. Bugüne kadar çok dosya hallettik. Bunu da hallederiz. Kayserispor bu gibi konuların hepsinin üstesinden gelir." 

Gözbaşı'ndan Pedro Henrique ve Alibec açıklaması

Sivasspor’a giden Pedro Henrique ve Cluj’a kiralanan Denis Alibec’e değinen Berna Gözbaşı, “Kulübümüzden ayrılan Pedro Henrique'ye hayırlı olsun. Kulübümüz içinde iyi bir transfer oldu. Alibec'in de Şampiyonlar Liginde eski hocasıyla oynamak gibi bir talebi oldu. Ben de bunun hem Alibec hem de kulübümüz için iyi bir fırsat olduğunu düşündüm. Kendisini kiralık olarak verdik” ifadelerini kullandı.

Kayserispor'un yeni sponsoru Yukatel 

Kayserispor'un yeni sezondaki isim sponsorunu da duyuran Başkan Gözbaşı, "Daha önce Denizlispor'un isim sponsoru olan Yukatel ile birçok kulüp irtibat halindeydi. Fakat kendileri Kayserispor'un isim sponsoru olmayı tercih ettiler. Yeni ismimiz Yukatel Kayserispor olacak" şeklinde konuştu.

Denizlispor ile yolları ayrıldı

Bilindiği gibi Yukatel, Süper Lig'den düşerek yoluna TFF 1. Lig'de devam edecek Denizlispor ile olan sponsorluk anlaşmasını sona erdirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler