Kayserispor maçında forvette kim oynayacak?

23.04.2021 - 18:57 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 23:51

Beşiktaş, Kayserispor maçına Cenk Tosun, Larin ve Aboubakar olmadan gidiyor. Peki Beşiktaş'ta forvette kim oynayacak? Necip Uysal ve Atiba Hutchinson...

Kayserispor maçında forvette kim oynayacak?

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 37. haftasında Kayserispor'u konuk edecek Beşiktaş’ta forvet oyuncularından gelen haberler teknik heyetin morallerini bozdu.

 

Cenk Tosun sezonu kapattı, Aboubakar sakat

Siyah - beyazlılarda Cenk Tosun, BB Erzurumspor deplasmanında sakatlık geçirdi ve sezonu kapattı. Sivassor maçında sakatlığı nükseden Vincent Aboubakar da Kayserispor karşılaşmasında yok.

Cenk ve Aboubakar'ın ardından Larin'den de kötü haber

Yine Sivasspor maçında sakatlanan Cyle Larin’in de Kayserispor’a karşı forma giyemeyecek. Bugün kulüpten yapılan açıklamada, ''Sivasspor ile oynadığı maçta sakatlanan Cyle Larin'in sağ uyluk adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi'' ifadeleri kullanıldı.

 

Larin için karar gecesi
 

Ligde oynadığı son 2 maçtan 2 puan çıkaran Beşiktaş, Kayserispor karşılaşması öncesi 3 forvetini de kaybetmiş oldu. Siyah - beyazlılarda teknik heyet, 3 santrforun da olmayışının ardından forvette kimin oynayacağını düşünüyor.

 

Beşiktaş’ta Kayserispor maçında forvette kim oynayacak?

Beşiktaşlı taraftarlar, bu gelişmelerin ardından sosyal medyada Atiba Hutchinson'ın forvet oynayabileceği düşüncesini paylaştı. 38 yaşındaki tecrübeli futbolcunun karyierinde U10 ve U11 takımlarında forvet pozisyonunda oynadığı ve burada oynamayı bildiği de hatırlatıldı.

 

Atiba forvet oynar mı?
 

 

Atiba bu sezon kaç gol attı?

Bu sezon Süper Lig’de 32 maça çıkan 38 yaşındaki Hutchinson, 4 gol, 7 asistle takımına hücum anlamında ciddi katkı sağladı. Atiba tüm Beşiktaş kariyeri boyunca ise 288 karşılaşmada 23 gole imza attı.

 

Joker adam: Necip Uysal

Necip Uysal, bu sezon Beşiktaş'ın eksik futbolcularının olduğu maçlarda pek çok farklı pozisyonda görev alarak adeta Sergen Yalçın'ın jokeri oldu. Necip son olarak Kasımpaşa maçına sağ bekte başladı. Bu durum akıllara ‘Necip Uysal forvet oynar mı’ sorunu getirdi. 

 

Necip Uysal'ın yolu da forvetten geçti

30 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş kariyerinde altyapı döneminde 10 numara ve forvet pozisyonlarında da  görev yaptı. Necip Uysal, siyah-beyazlı takım kariyerinde sadece kalede görev yapmadı. İşte Necip’in Beşiktaş’ta görev aldığı mevkiler:

  • 51 Maç: Stoper
  • 152 Maç: Ön Libero
  • 45 Maç: Sağ Bek
  • 28 Maç: Merkez Orta Saha
  • 8 Maç: Sağ Açık
  • 2 Maç: Sol Bek

 

Necip Uysal, bu karşılaşmalarda 6 gol atarken, 14 de asist yaptı. 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler