Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu sonuçtan memnun değil

20.04.2021 - 18:31 | Son Güncellenme: 21.04.2021 - 10:45

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor, sahasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı. Maçın akabinde Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1 puandan memnun olmadığını söyledi. İşte detaylar...

Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu sonuçtan memnun değil

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in alt sıralarını yakından ilgilendiren Kayserispor Gençlerbirliği maçında her iki takımda puanları bölüştü. İlk yarı ev sahibi Kayserispor'un üstünlüğü ile geçse de ikinci yarının hemen başında konuk takım, maça eşitlik getiren golü attı.

 

Bu golden 4 dakika sonra Gençlerbirliği'nin Rumen golcüsü Stancu sahneye çıkıp takımını öne geçirdi. Kayserispor 80. dakikada İlhan Parlak ile rahat bir nefes alarak, sahadan 1 puanla ayrılmaya razı oldu. Maçın akabinde, Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1 puandan memnun olmadığını söyleyerek; gol yollarında etkili olamadıklarını ileri sürdü.  

"1 puanı olumlu bulamam..."

Kayserispor, Gençlerbirliği maçında aldığı sonuçla küme potasından 1 puan uzaklaşsa da Başakşehir'in maç eksiğiyle 2 puan geride olduğu biliniyor. Kayserispor Teknik Direktörü Hamzaoğlu maça ilişkin, "Tabii ki sahamızda 1 puanı olumlu bulamam. Skoru da yakaladık ama 2. yarı daha sahaya çıkar çıkmaz 1-1 oldu. Bizi demoralize etti. Arkasından 2-1. Buna rağmen tekrar 2-2’yi yakalamak bizim adımıza sevindirici ama ne olursa olsun buradan galip ayrılmamız gerekiyordu. İstediğimiz şeyleri yapamadık." şeklinde konuştu. Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarından satır başlıkları...

Hamza Hamzaoğlu, "Gol bölgelerinde iyi vuruşlar yapamadık. İyi paslar çıkaramadık. Kazanabilirdik ama kaybedebilirdik de. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara hazırlanacağız. İlhan’ın hafif sakatlığı vardı. Onu riske ettik oynattık. Gerçi Uğur’u kaybettik ama diğer arkadaşlarımızla açığımızı kapatacağız."

"Devam edeceğiz..."

Son paslar son vuruşlar, o konuda eksiğimiz var. Bunları düzeltmemiz gerekiyor. Buna yönelik çalışmalarımızda var. Gerçi bugün 2 gol attık ancak kazamaya yetmedi. Devam. Devam edeceğiz.”

Kayserispor, Süper Lig'in 36. haftasında Gençlerbirliği ile sahasında 2-2 berabere kaldı. Kayseri'nin golleri 39'da Henrique, 80'de İlhan Parlak'dan gelirken; konuk takımın gollerini 46'da Motta, 50'de Stancu kaydetti. Bu sonuçla birlikte Kayserispor 35 puanla 17. sıradaki yerini korurken; Gençlerbirliği 32 puanla 19. sıraya yükseldi. 

Senin için hazırladığımız haberler