Kayserispor üst üste transferleri açıkladı!

01.02.2021 - 16:03 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 16:07

Kayserispor transfer haberleri... Forvet oyuncusu Kevin Luckassen'in transferini dün açıklayan Kayserispor bugün ise defans ve orta saha transferlerini açıkladı. İşte Kayserispor'un açıklanan transferleri...

Kayserispor üst üste transferleri açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor savunma hattını güçlendirdi. Kayserispor defans oyuncusu Nehuen Paz'ı kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Detaylar haberde...

Kayserispor'un transfer açıklaması

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, defans oyuncusu Nehuen Paz ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştır. Anlaşmanın hem Nehuén Paz'a hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Nehuen Paz hangi takımlarda oynadı?

Tam adıyla Nehuen Mario Paz, 28 Nisan 1993 tarihinde Buenos Aires'te dünyaya geldi. Arjantinli futbolcu, 1.91 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Nehuen Mario Paz, son olarak İtalya'da Bologna forması giydi ve burada 7 maçta 1 gol kaydetti. Arjantinli savunmacı, Lecce, Lanus, Newell's Old Boys, CA All Boys takımlarında oynadı.

Bir transfer de orta sahaya

Öte yandan Kayserispor, Nehuen Paz'ı transfer ettikten dakikalar sonra bir başka transferi daha açıkladı. Sarı-kırmızılılar orta saha oyuncusu Besard Sabovic ile 2.5 yıl sözleşme imzaladığını duyurdu. 

Senin için hazırladığımız haberler