Kayserispor yönetimi, takımın hırsından memnun

03.03.2021 - 22:10 | Son Güncellenme: 03.03.2021 - 22:15

Süper Lig'in 28. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Kayserispor'un basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, sahada inanmış ve vazgeçmeyen bir takım gördüklerini söyledi.

Kayserispor yönetimi, takımın hırsından memnun

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 28. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Kayserispor'un basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, sahada inanmış ve vazgeçmeyen bir takım gördüklerini söyledi.

Maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tokgöz, Teknik Sorumlu Uğur Kulaksız'ın hırsını tutkusunu sahaya yansıttığını belirtti.

"Uğur hocamız bu kulübün, Kayseri'nin her şeyi olduğunu takıma ve oyunculara yansıtıyor." diyen Tokgöz, hocanın takım için oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Alınan 3 puanı taraftarlara ve tüm camiaya hediye ettiklerini anlatan Tokgöz, şunları kaydetti:

"Uğur hoca, kulüpte, ne kadar dinamizm varsa ne kadar hareket edebilecek bir şey varsa hepsini harekete geçiriyor. Hepimize ruh katıyor. Öncelikle Uğur Kulaksız hocama teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz pandemi nedeniyle aylardır taraftar özlemiyle yaşıyoruz. Tüm taraftarımız geçen yıldan beri, biz de yönetim olarak bu düşme travmasıyla yaşıyoruz. Her zaman bir gerginlik her zaman bir üzüntü var. Tüm taraftarlarımıza tüm camiamıza hediyemiz olsun. Kayserispor yönetim kurulu olarak gecemizi gündüzümüzü vererek oyuncuları, takımı, tüm idari personeli hazırlayarak bu maçlara çıkıyoruz. Bu 3 puan inancın bir göstergesiydi. Sahada inanmış, vazgeçmeyen bir Kayserispor gördük."

Kayserispor'un teknik sorumlusu Ivko Ganchev: "6 puanlık bir maçtı"

Öte yandan Hes Kablo Kayserispor'un teknik sorumlusu Ivko Ganchev, önemli bir maçtan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Ganchev, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kayserispor'un önemli bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, “Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Sadece ben değil, bütün hocalar da çok mutlu. Bu önemli galibiyet hem Kayserispor taraftarına hem de başkanımıza hediye ediyoruz. Bizim için de çok önemli bir maçtı. 3 puan değil, 6 puanlık bir maçtı. Bu maçı kazandığımız için çok mutluyuz”  değerlendirmelerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler