Kayserispor'a Petrescu da çare olmadı

23.02.2021 - 22:05 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 22:52

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de flaş ayrılık! Kayserispor'da teknik direktör Dan Petrescu ile yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Kayserispor'a Petrescu da çare olmadı

Süper Lig ekibi Kayserispor’da Dan Petrescu dönemi sona erdi. Sarı - kırmızılılar, ailevi sebeplerden dolayı 53 yaşındaki teknik adam ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Teşekkürler Dan Petrescu 

Teknik Direktörümüz Dan Petrescu hocamızın ailevi sebeblerinden dolayı karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz'

Sivasspor maçı sonrası ayrılık sinyali gelmişti

Kayserispor'un Süper Lig'in 26. haftasında Sivasspor'a 2-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından kulüp basın sözcüsü Mustafa Tokgöz açıklamalarda bulunmuştu.

Tokgöz, yaptığı açıklamada "Sahada futbol oynamak adına ben bir şey göremedim. Geçen yıldan süregelen gol girişimi ve tehlikeli atak geliştirme problemimizi bir türlü çözemedik. Oyunda heyecanlandığımız tek kısım korkmamız üzerine. Hocamızla detaylı bir görüşme yapıp tüm sorunlarımızın üzerine gideceğiz" ifadelerini kullandı. 

Dan Petrescu, 16 Ocak tarihinde Kayserispor ile ilk maçına çıktı. Rumen teknik adam, sarı-kırmızılı takımın başında 8 maça çıktı. 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Kayserispor, Dan Petrescu ile 1.5 yıl + 1 yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalamıştı.
 

Senin için hazırladığımız haberler