Kayserispor’da Beşiktaş maçı öncesi sürpriz kadro dışı kararı!

22.04.2021 - 20:16 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 21:58

Süper Lig'in 37.haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Hes Kablo Kayserispor'da deneyimli savunma oyuncusu Cristian Sapunaru kadro dışı kaldı.

Kayserispor’da Beşiktaş maçı öncesi sürpriz kadro dışı kararı!

AJANSSPOR-HABER

Kayserispor 3 sezondur formasını giyen ve takım kaptanları arasında yer alan Cristian Sapunaru’yu kadro dışı bıraktı. Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak sarı kırmızılı ekipte alınan bu kararı Rumen oyuncu kendisi duyurdu.

Hamzaoğlu 'Seni düşünmüyorum' dedi

Sapunaru sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gelecek planlarında olmadığını kendisine ilettiğini belirtti. Teknik ekibin kararına saygı duyduğunu belirten  37 yaşındaki savunma oyuncusu şu ifadeleri kullandı:

.

'Kayserispor kaptanlığından gurur duydum'

"Bu 3 buçuk yıl için teşekkür etmek istedim, burada kendimi evimde hissettim, kariyerimin güzel bir dönemiydi ve bana sunduğun tüm sevgi ve desteği takdir ediyorum! Hala 1 yıllık kontratım olduğunu biliyorum ama gelecekte ne olacağını kimse bilmiyor.. Kayserispor'un kaptanı olmaktan (kısa bir süre için bile olsa) ve tüm bu süreçte harika takım arkadaşlara sahip olmaktan onur duydum! 

'Hamzaoğlu ile aynı fikirde olmasam da...'

Bugün hoca tarafından artık takımın bir parçası olmadığımı veya onun planlarını öğrendim. Ben aynı fikirde olmasam bile koçun kararına saygı duyuyorum ama buna saygı duymalıyım, çünkü kulübe saygı duyuyorum! Hepinize başarılar diliyorum ve her zaman kalbimle burada olacağım ve Kayserispor'u destekleyeceğim!" 

Fenerbahçe taraftarından Demba Ba göndermesi

Öte yandan Kayserispor'un tecrübeli oyuncuyla Beşiktaş maçı öncesi yollarını ayrıması sosyal medyada tartışma konusu oldu. Özellikle Fenerbahçe taraftarları, Başakşehir karşılaşmasında forma giymeyen ve sonra da takımdan gönderilen Demba Ba hakkında siyah beyazlıların yaptığı açıklamaları hatırlattı ve Sapunaru için görüşlerini sordu. 

Çebi de Demba Ba'yı sordu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de bugün yaptığı açıklamada, Demba Ba'nın Fenerbahçe maçında neden kadroya alınmadığını anlayamadığını söylemiş ve kendisine konuşması için çağrıda bulunmuştu. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise Demba Ba ile yolların ayrılması kararını karşılıklı olarak aldıklarını vurgulamıştı.

 

BEŞİKTAŞ'TAN DEMBA BA AÇIKLAMASI: KONUŞ 

Senin için hazırladığımız haberler