Kayserispor'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a gözdağı

04.02.2022 - 21:23 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 21:59

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında Hatayspor oyuncusu Emre Kaplan 2 penaltı yaptı...

Kayserispor'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a gözdağı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 24. haftasında Kaysersipor, sahasında Hatayspor'u konuk etti. Sarı-Kırmızılılar, kendi evinde rakibini 4-3 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Salı günü Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor, cumartesi günü ise Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Hikmet Karaman'ın öğrencileri iki önemli karşılaşma öncesi rakiplerine göz dağı verdi. İşte detaylar...

Kaçan penaltı

13. dakikada Onur Bulut'un ortasında top ceza sahası içinde Emre Kaplan'ın eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Uğur Demirok’un kullandığı penaltı atışında kaleci Münir gole izin vermedi.

Emre Kaplan'ın ikinci hatası ağır cezalandırıldı

24. dakikada Hatay ceza sahası içerisinde Emre Kaplan’ın Emraş Başsan’a yaptığı hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan İbrahim Akdağ, topu filelerle buluşturdu. 

Direk izin vermedi

4. dakikada topla buluşan Traore’nin ceza sahası dışından klas vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü.
45+2. dakikada Emrah Başsan’ın kullandığı köşe atışında topa uzanan Abdulkadir Parmak’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Münir’de kaldı.

Mane durumu 2-0 yaptı


Kayserispor'da Emrah Başsan'ın sert şutu kaleci Münir'den sekti. Seken topu boş ağlara gönderen Mane'nin ilk pozisyonu ofsayt gösterildi. Daha sonra VAR'dan incelenen pozisyon sonrası gol geçerli oldu ve Carlos Mane'nin golüyle Kayserispor 2-0 öne geçti.

Hatayspor hemen karşılık verdi


Hatayspor, Carlos Mane'nin golünden hemen sonra Kayserispor kalesine baskı kurmaya başladı.  Saint Louis'in sert vuruşu sonrası Hatayspor durumu 2-1'e getirdi.

Emrah Başsan, farkı 2'e çıkardı

Kayserispor'da 61. dakikada Emrah Başsan, durumu 3-1 yaparak Kayserispor'u rahatlatmaya çalıştı. Sarı-Kırmızılılar bu golden sonra Hatayspor'un baskılarından rahat nefes almaya başladı.

Penaltıyı kaçırıdı, ortayı affetmedi

Kayserispor oyuncusu Uğur Demirok, karşılaşmanın ilk yarısında kaçırdığı penaltı sonrası moralleri düştü. Uğur Demirok, karşılaşmanın 68. dakikasında gelen ortayı gole çevirerek kendini affetirmeyi başardı. ve durumu 4-1'e getirdi. Uğur attığı golden sonra kulüp başkanı Berna Gözbaşı'ya hediye etti.

Hatayspor yine hemen cevap verdi

Kayserispor'un golünden hemen sonra atağa çıkan Hatayspor, farkın açılmasını engelleyerek 70. dakikada Simon Falette'nin attığı golle farkı tekrardan 2'e düşürdü. 

Mame Diouf, Hatayspor'u umutlandırdı ama...

Hatayspor, geri dönmek için pozisyonlar bulmaya çalışırken 90+3'de Mame Diouf'un attığı gol sonrası Hatayspor farkı 1'e indirdi. Fakat süre yetmeyince Hatayspor başka gol bulamadı ve 3 puanı Kayserispor'a bırakmak zorunda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler