Alanya Kestelspor Takımı Geri Dönüyor!

İsa Kethüda
02.04.2023 - 11:14 | Son Güncellenme: 02.04.2023 - 11:23

Ofspor karşılaşması sonrası kaza yapan TFF 3. Lig takımlarından Alanya Kestelspor, 8 Nisan'da sahalara geri dönüyor. Teknik Direktör Çağdaş Çavuş açıklamalar yaptı.

Alanya Kestelspor Takımı Geri Dönüyor!

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 3. Lig 2. grubun iddialı takımlarından Alanya Kestelspor, hatırlanacağı üzere 12 Mart sabahı Ofspor deplasmanı dönüşünde, Alanya’ya kısa bir mesafe kala takımı taşıyan otobüs yana devrilmiş ve metrelerce sürüklenmişti. 

Oyuncular ve teknik kadro ise adeta ölümün kıyısından dönmüştü. İşte o takımın, yani Alanya Kestelspor’un genç ve başarılı teknik direktörü Çağdaş Çavuş kaza sonrasını Ajansspor’a değerlendirdi.

"8 nisan tarihinde ilk maçımıza çıkacağız"

Çavuş, "Kaza sonrasında 2 oyuncumuz dışında hepimiz yaralarımızı sarmaya ve daha iyi olmaya çalışıyoruz. Toparlanma evresine girdik ve hem zihinsel hem fiziksel olarak iyi olmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız olayı hiç şüphesiz bizleri çok etkiledi. Bu etkiyi atlatmaya çalışıyoruz. 8 nisan tarihinde ilk maçımıza çıkacağız. O tarihe kadar hazır olmaya çalışacağız.

İlgini Çekebilir
Sacha Boey'den flaş transfer itirafı: "G.Saray beni satmak istedi!"
Habere Git

2 oyuncu sezonu kapadı

Kazada en zarar gören oyuncumuz Emre Tosun 5. ameliyatını oldu, el estetiği ameliyatı sebebiyle 7 gün steril ortamda bulunmak zorunda. Sonrasında ise 10-15 günlük süre zarfında genel durumu belli olacak ama sezonu maalesef kapattı. Orta saha oyuncumuz Ahmet Ülük’te ise tendonlarından ameliyat gerçekleştirildi. Durumu ilk andan daha iyi ama maalesed o’da sezonu kapatan bir diğer ismimiz oldu.

"Çok zor bir süreç bekliyor"

Bundan sonra bizi çok zor bir süreç bekliyor. Çünkü eksik maçlarımızı çarşamba-pazar fikstürü ile oynamak zorunda kalacağız. Altyapımızdan da takviye yaparak bir şekilde hedefe doğru ilerlemek ve maç temposunu yakalayıp, galibiyetler almak istiyoruz. Ancak belirttiğim gibi işimiz çok zor olacak" dedi.

Alanya Kestelspor, 22 maçta topladığı 47 puanla 3. Lig 2. Grup'ta, Iğdır FK ve Karaman FK ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veriyordu.

İlgini Çekebilir
Sancak'tan Onyekuru'ya fırça
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler