"Kazanacağımıza daha çok inanmamız lazımdı"

28.10.2020 - 22:35 | Son Güncellenme: 28.10.2020 - 23:19

Son dakika spor haberleri... Okan Buruk PSG maçı sonrası açıklamalarda bulundu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir, sahasında PSG'yi konuk etti. Karşılaşmanın ardından temsilcimizde teknik direktör Okan Buruk, Bein Sports'un sorularını yanıtladı. İşte detaylar...

"Kazanacağımıza daha çok inanmamız lazımdı"

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında temsilcimiz Başakşehir, Paris Saint-Germain'e 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk değerlendirmelerde bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Buruk, "İki maçtır bir özgüven kazanıyoruz. Bunu geçen hafta lig maçına da taşıdık. Oyun, istek, hazırlanma ve maç içi aksiyonları değerlendirdiğimde oyuncularımın sahada yaptıklarını kayda değer ve değerli buluyorum" dedi. 

Okan Buruk sergiledikleri futbolla ilgili, "Dünyanın birçok yerinde bu maç izlendi. Bir Türk takımının ortaya koyduğu bu futbolu ben izleseydim çok mutlu olurdum. İki takım da gol atmaya çalıştı, topun arkasına geçti. Oyun ve mücadele çok değerli" diye konuştu.

İnanç vurgusu yapan genç teknik adam, "Kaybetmek üzücü. Ne kadar umut etsek de, bu oyun bize goller ve puanlar getirebilir desek de maç sonu mağlup olarak buraya çıkmak bizi üzüyor. PSG’ye bu kadar üstünlük kurabilmek, şut atıp kalesine gidebilmek çok değerli ve önemli. Belki gol atacağımıza ve kazanacağımıza daha çok inanmamız lazımdı. Belki izleyen herkesin ‘Helal olsun’ dediği bir Başakşehir vardı" açıklamasını yaptı. 

Bu oyunu yine sergilemek istedklerini söyleyen Buruk, "Geçen sene final oynayan ve çok önemli bir takım hocası sizin takımınızı övüyor. Bunlar tabii ki bizim için önemli. Arka arkaya iki Manchester United maçı var. Bu oyunu yine sergileyeceğiz. 4 maç var. Hepsine kazanmak için adayız, elimizden geleni yapacağız. Bir yandan da rakiplerimizi tanıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler