"Kazanmak adına her şeyi yapacağız"

14.03.2015 - 17:34 | Son Güncellenme: 14.03.2015 - 17:34

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, yarın sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı.

Yaklaşık 1 saat süren idmana, sakatlıkları süren Hüseyin Kuday, Oğuz Yılmaz, Cemal Sarımsı, Emre Can Baş ve Mustafa Bayhan katılmadı. 

14 oyuncusu YGS'ye girecek 
Öte yandan, mor-beyazlı ekipte 18 kişilik takım kadrosunda bulunan 14 oyuncu yarın yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek. 

Teknik direktör Hüseyin Özcan, takım olarak özellikle maddi anlamda zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, buna "YGS sıkıntısının" da eklendiğini anlattı. 

Özcan, 18 kişilik takım kadrosunda yer alan 14 oyuncunun yarın YGS'ye gireceğini ve bu oyunculardan bazılarının ise il dışında sınav olacağını hatırlatarak, Ordu'da sınava girecek olanların ise sınav sonrası "koşarak" maça geleceğini ifade etti. 

Her şeye rağmen sahaya çıkıp "aslanlar gibi mücadele edeceklerini" vurgulayan Özcan, "Kazanmak adına her şeyi yapacağız. İki takımın şartları ortada. Biz Orduspor olarak maçın her dakikasında tempolu oynamayı hedefliyoruz. İnşallah saha ve seyircimizin önünden puan ya da puanlarla ayrılıp biraz olsun moral buluruz" diye konuştu. 

Özcan, yarın saat 15.00'te oynanacak maça tüm taraftarları beklediklerini sözlerine ekledi. 

Senin için hazırladığımız haberler