Kazım'dan flaş Hiddink çıkışı!

23.03.2015 - 10:22 | Son Güncellenme: 23.03.2015 - 10:55

Uzun bir aranın ardından tekrar milli takıma seçilen Kazım Kazım, eski teknik direktörü Guus Hiddink hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR- Sezon başında Bursaspor’dan kiralık olarak Feyenoord’un yolunu tutan Kazım Kazım’ın yükselen grafiği Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim’in de dikkatini çekti ve yıldız oyuncu 3.5 senenin ardından tekrar A Milli Takım kadrosuna çağrıldı.

Hollanda basınına konuşan 28 yaşındaki oyuncu, milli takımda beraber çalıştığı ve şimdilerde Hollanda’yı çalıştıran Guus Hiddink hakkında konuştu. “Hiddink çalıştığım en iyi teknik adamlardan bir tanesiydi” diyen Kazım, “Onu tanıdığım ve onunla çalıştığım için gururluyum. Bütün övgüleri hak ediyor” ifadelerini kullandı.

2010 ve 2011 yıllarında Türk Milli Takımı’nı çalıştıran Hiddink, EURO 2012 Elemeleri Playoff’unda Hırvatistan’a elenmemize engel olamamış ve büyük eleştiri almıştı. Kazım’a Hiddink'in sık sık eleştirilmesi de soruldu: “Her iyi oyuncu ya da teknik adam eleştiri alır. Hiddink’in iyi bir teknik adam olduğunu düşünüyorum. Ne konuştuğunu çok iyi biliyor. Maçlardan sonra benimle oturur ve oyunumu tartışırız. Oyuncularıyla direkt iletişim halinde olması iyi bir şey. Umarım başarılı olur. Ama bu haftalık olmasın.

Kazım, uzun bir aranın ardından tekrar milli takıma seçilmesini de değerlendirdi: “Geri dönmek çok güzel. Özellikle beni tekrar futbola döndüren ülke olan Hollanda ile oynamak özel bir duygu. Feyenoord olmasa ben milli takıma seçilemezdim. Sezon sonunda ne olursa olsun, kalayım ya da gideyim, Feyenoord’u her zaman iyi bir şekilde anacağım. Bu kulüp beni tekrar diriltti. Benim futboldan tekrar zevk almamı sağladılar ve beni eleştiren herkese yanıldıklarını göstermemi sağladılar.” 

Senin için hazırladığımız haberler