Kehanet tuttu: 6 kişiyiz ama şampiyon yine Fenerbahçe'yi tutmayan o 1 kişi olur

Akın Ungan
15.01.2022 - 15:14 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 15:33

Masterchef'te şampiyon Eren Kaşıkçı olurken, yarışmacı Sergen Özen'in Fenerbahçe ile ilgili yaptığı esprili yorum gerçekleşti. Masterchef Sergen Özen kimdir?

Kehanet tuttu: 6 kişiyiz ama şampiyon yine Fenerbahçe'yi tutmayan o 1 kişi olur

AJANSSPOR HABER

TV 8'de yayınlanan Masterchef programında şampiyon belli oldu. 6 yemek sonunda şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna'dan 134 puan alan Eren Kaşıkçı birinciliği kazandı. Eren Kaşıkçı'nın finaldeki rakibi Hasan Biltekin ise 127 puanda kaldı.

Mehmet Üstünkaya hangi takımı tuttuklarını sordu

Eren Kaşıkçı'nın şampiyon olması ise akla Masterchef'te yaşanan Fenerbahçe diyaloğunun hatırlanmasına neden oldu. Galatasaray taraftarı olan şef Mehmet Üstünkaya, yarışmada son 6'ya kalan yarışmacılara hangi takımı tuttuğunu sordu.

Masterchef'e damga vuran Fenerbahçe sözleri

Son 6'ya kalan yarışmacılardan Dilara Başaran, Burcu Önal, Tahsin Küçük, Sergen Özen ve Hasan Biltekin Fenerbahçe yanıtını verdi. Şampiyon Eren Kaşıkçı ise Gökçeadaspor ve Tokatspor'u desteklediğini söyledi.

Sergen Özen'in kehaneti tuttu

Şef Mehmet Üstünkaya, son 6 yarışmacı arasında Galatasaraylı bulunmamasına sitem ederken esprili kişiliğiyle tanınan Sergen Özen "6 kişiyiz. Birisi Fenerli değil o da şampiyon olur. Biz olamayız" dedi. Sergen Özen'in kehaneti tuttu ve yarışmayı Fenerbahçe'yi tutmayan tek kişi olan Eren Yardımcı kazandı.

Masterchef Sergen Özen kimdir?

Masterchef yarışmacılarından Sergen Özen, 25 yaşında, Tekirdağlı'dır. Otelcilik Lisesi'nden mezun olan Sergen, 9 senedir aşçılık yapmakta ve köfte dükkanı bulunmaktadır.

İstanbul'da gastronomi üzerine düzenlenen bir yarışmada 3. olan Sergen Özen, Alanya'da düzenlenen, "Aşanya Altın Kepçe" yarışmasında ise 1. oldu.

Senin için hazırladığımız haberler