Stefan Kuntz'un 1'inci yardımcısı Kenan Koçak'tan resmi açıklama

İsa Kethüda
26.09.2021 - 15:50 | Son Güncellenme: 26.09.2021 - 17:36

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Stefan Kuntz'un 1'inci yardımcısı olan Kenan Koçak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Stefan Kuntz'un 1'inci yardımcısı Kenan Koçak'tan resmi açıklama

Geçtiğimiz günlerde A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Stefan Kuntz'un 1'inci yardımcısının Kenan Koçak olduğunu Ajansspor'dan duyurmuştuk.


Kariyerinde son olarak Hannover 96'yı çalıştıran tecrübeli teknik adam da, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla teknik ekipte yer alacağını şu sözlerle açıkladı:

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz'un 1. yardımcısı kim olacak? Belli oldu...
Habere Git

Bugün hayatımın en gurur verici anlarından biri

Milli takımdaki yeni yapılanmanın bir parçası olduğunu ifade eden Koçak, "Bugün hayatımın en gurur verici anlarından birini yaşayarak A Milli Takımı'nın teknik heyetinde görev yapmak üzere yeni yapılanmanın bir parçası oldum.

Elimizden geleni yapacağız

Türkiye'de başlayıp, Almanya'da devam eden hayat yolculuğumda karşıma birçok dönüm noktası çıktı. Hepsi içlerinde büyük sorumluluklar barındırdı. Ay-yıldızlı formanın ağırlığı ve getirdiği sorumlulukların bilinciyle elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Stefan Kuntz ayağının tozuyla maç izledi

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz ve 1’inci yardımcısı Kenan Koçak bugün saat 16.00’da Türkiye’ye geldi.


Süper Lig’in 7’nci haftasında oynanan Medipol Başakşehir - Çaykur Rizespor maçının ikinci yarısına yetişen Kuntz ve Koçak, bu maçın ardından da saat 19.00’da başlayacak olan Galatasaray - Göztepe maçını izlemek için Türk Telekom Stadyumu’nda gidecek.


2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nun 7’nci maçında Norveç ile kritik bir maça çıkacak millileri hazırlamak için çalışmaları sürdüren Alman teknik adam, ekibinin hazırladığı raporlar ve izlediği maçlar sonrası ay-yıldızlı kadroya son şeklini verecek.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz'un 2. yardımcısı belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler