Kenan Yıldız'dan Alessandro Del Piero paylaşımı!

İsa Kethüda
09.05.2024 - 17:52 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 18:01

İtalya Ligi takımlarından Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız sosyal medya hesabından idolü olan Alessandro Del Piero paylaşımını yaptı.

Kenan Yıldız'dan Alessandro Del Piero paylaşımı!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen Kenan Yıldız, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Alessandro Del Piero'yu paylaştı

Milli futbolcu hikayesinde Juventus'un efsane futbolcularından ve idolü olduğu Alessandro Del Piero'yu paylaştı.

"İdol"

Kenan Yıldız paylaşımında, "İdol" ifadelerini kullandı. 

Del Piero: "Bu sene özel bir şey gösterdi"

Bilindiği üzere Juventus'un efsane isimlerinden Alessandro Del Piero, daha önce milli futbolcu Kenan Yıldız'dan övgüyle bahsetmişti ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"En çok beğendiğim genç oyuncular arasında Kenan Yıldız var. Bu sene özel bir şey gösterdi. Ona 10 numaralı formayı verirdim"

Kenan Yıldız: "Gol sevincimde Del Piero'dan ilham aldım"

Kenan Yıldız ise, "Gol sevincimde, Juventus efsanesi Del Piero'dan ilham aldım. İdollerim; Del Piero, Zidane, Cristiano Ronaldo ve Messi" ifadelerini kullanmıştı.

Kenan Yıldız'ın sözleşmesi uzatılacak

Öte yandan Juventus, Kenan Yıldız ile olan sözleşmesini 2029 yılına kadar sözleşme yenilemeyi düşünüyor. Sözleşme yenilemenin yanı sıra Juventus'un Kenan Yıldız'a 10 numaralı formayı emanet etmeyi planladığı da öğrenildi.

Juventus performansı

2022/23 sezonunun başında Bayern Münih altyapısından Juventus altyapısına geçen Kenan ve sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 19 yaşındaki yıldız futbolcu, Juventus ile çıktığı 35 maçta 5 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler