Kendall Jenner: Sadece NBA oyuncuları ile çıkmıyorum

Feride Kara
25.01.2022 - 01:01 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 01:06

NBA'in ünlü isimleriyle yaşadığı romantik ilişkiler ile sık sık gündeme gelen podyumların ünlü modeli Kendall Jenner bu konuda yeni bir açıklama yaptı.

Kendall Jenner: Sadece NBA oyuncuları ile çıkmıyorum

Kendall Jenner Ulusal Basketbol Ligi'nin (NBA) gözde isimleri yaşadığı romantik ilişkiler ile sık sık gündeme geliyordu. Ünlü model NBA oyuncularına olan ilgisi hakkında yeni bir açıklama yaptı.

"Sadece NBA oyuncuları ile çıkmıyorum"

Şimdiye kadar Ben Simmons, D'Angelo Russell, Kyle Kuzma ve Blake Griffin ile yaşadığı ilişkiler yüzünden gündeme gelen ve Devin Booker ile ilişkisine devam eden Kendall Jenner sosyal medyada alay konusu olmuştu. Kullanıcılar tarafından "Kendi basketbol takımını kuruyor" sözleri ile şaka konusu olan ünlü model bu paylaşımlar ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasında bu paylaşımlardan bahseden Jenner "Hayır sadece NBA oyuncuları ile çıkmıyorum. Benim hakkımda yeteri kadar araştırma yapan herkes benim sadece NBA oyuncuları ile çıkmadığımı bilir." dedi.

"Bundan utanmıyorum"

Konuşmasının devamında bir tipi olduğunu da belirten Amerikalı model açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Evet bir tipim var ve bundan dolayı asla utanç duymuyorum. Ayrıca ben hakiki bir basketbol fanıyım da."

İlgini Çekebilir
VİDEO - Stephen Curry son saniye attı, Chase Center yıkıldı! İnanılmaz son...
Habere Git

Sevgilisi için oy istemişti

Phoenix'in yıldızı Devin Booker ile ilişkisine ara vermeden devam eden Amerikalı model sevgilisinin NBA All-Star Takımı'nda yer alabilmesi için takipçilerinden oy istemişti. Booker'ı All-Star'da görmek isteyen Jenner paylaşımında şunları söylemişti: "Hepiniz biliyorsunuz ki Devin Booker'ın NBA All-Star'da oynadığını görmek istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler