"Kendi ligimizde ne kadar etkiliysek..."

24.10.2020 - 21:42 | Son Güncellenme: 24.10.2020 - 21:47

Son dakika haberi... Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı sonrasında Rafael, Skrtel ve Mahmut Tekdemir'in sakatlıkları ve Paris Saint-Germain (PSG) maçı hakkında konuştu.

"Kendi ligimizde ne kadar etkiliysek..."

Okan Buruk, 5-1 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından düşüncelerini dile getirdi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Buruk, "İlk haftalarda da iyi oynamıştık. Son iki haftada galip geldik. Erken gol geldi. İlk yarı 4-1'i yakaladık. Rakip de 10 kişi kaldı. Değişiklikler istediğimiz gibi gitmedi. Bizim için önemli bir galibiyetti. İyi bir takımı yendik" ifadesini kullandı.

Sakatlıklar hakkında açıklama yapan genç teknik adam, "Avrupa Kupası ve ligde yolumuza bu şekilde devam etmek istiyoruz. Bu galibiyeti sakatlanan Caicara'ya armağan etmek istiyorum. Rafael ve Skrtel'i korumak için çıkardık. Mahmut'un ağrısı oldu, onun durumu yarın belli olur" dedi.

PSG maçına değinen Okan Buruk, "PSG maçı zorlu olacak. Kendi ligimizde ne kadar etkiliysek, rakibimiz de Avrupa'da o kadar etkili. Çok önemli oyunculara sahipler. Neymar ve Mbappe gibi iki tane önemli oyuncuları var. Çok zorlu karşılaşma bizi bekliyor. Kendi oyunumuzu ortaya koymak da önemli. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler