Kerem Demirbay: "Şampiyonluğa inanıyoruz"

11.01.2024 - 19:21 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 19:24

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Galatasaray'ın, EMS Yapı Sivasspor ile berabere kaldığı maç sonrası Kerem Demirbay açıklama yaptı...

Kerem Demirbay: "Şampiyonluğa inanıyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Galatasaray'ın, EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu.

"Ahmet Çalık için bu formayı giydik"

Galatasaray'da golü atan Kerem Demirbay, "Öncelikle siyah formamızı anlatayım. Rahmetli kardeşimiz Ahmet Çalık için bu formayı giydik. 

"Şampiyonluğa gidiyoruz"

Puan kaybettik. 1 puanla eve gidiyoruz. Bizim için yeterli değil ama sezon daha uzun. Şampiyonluğa gidiyoruz ve şampiyonluğa inanıyoruz. Yola devam" dedi. 

Opta verilerine göre; Eylül 2022'den (3 maç) bu yana ilk kez üst üste iki lig karşılaşmasında gol katkısında bulunan Kerem Demirbay (1 gol & 1 asist), Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de ilk yarılardaki en geç golünü Sivasspor ağlarına gönderdi (45:30). 

Kerem Demirbay, DeAndre Yedlin'den (Mart 2021 vs Çaykur Rizespor) bu yana bir Süper Lig maçında hem gol atan hem de penaltıya sebebiyet veren ilk Galatasaray oyuncusu oldu (vs Sivasspor). 

Senin için hazırladığımız haberler