Kerem Demirbay: "Sonunu getiremedik"
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Süper Lig'in 18'inci haftasındaki Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maç sonu sarı kırmızılı ekipte Kerem Demirbay, değerlendirmede bulundu.

Son 5 Haber

Video | Gordon'dan harika başlangıç: 6 dakikada 2 asist yaptı!

Trabzonspor'un yeni transferi Fabinho Trabzon'a geldi! Brezilyalı yıldızdan ilk açıklama

Pendikspor'da Wilks'in sözleşmesi feshedildi!

Olimpik Lyon-Fenerbahçe maçının hakemi Maurizio Mariani oldu

Süper Lig'de en pahalı ve en ucuz kombine fiyatları belli oldu! Galatasaray ve Trabzonspor fark attı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Trendyol Süper Lig'in 18. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan maç 0-0 eşitlikle sona erdi.
Galatasaray'da Lucas Torreira ile Sacha Boey, Fenerbahçe'de ise İrfan Can Kahveci, gördükleri sarı kart sonrası cezalı duruma düştüler.
Karşılaşma sonrası Galatasaray'da Kerem Demirbay, açıklamalarda bulundu.
"Maçı kazanmak istiyorduk"
Maçta kaçan fırsatlardan dert yanan Kerem Demirbay, "Atmosfer olarak kariyerimde en müthiş atmosferdi. Güzel bir maçtı. Maçı kazanmak istiyorduk. 3 puanla devam etmek istiyorduk, olmadı. Çok şans yakalamadık ama 1-2 tane şansımız oldu. Sonunu getiremedik." dedi.