Kerem Demirbay'dan "Ezel" göndermesi

Cem Ergün
27.04.2024 - 00:22 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 00:32

Süper Lig'de Galatasaray'ın, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta bir gole imza atan Kerem Demirbay, sosyal medya hesabından "Ezel" göndermesi içeren bir paylaşımda bulundu.

Kerem Demirbay'dan "Ezel" göndermesi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 34'üncü haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u Hakim Ziyech, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-0 mağlup ettiği ve puanını 93'e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Karşılaşmada takımının 2. golünü kaydeden Kerem Demirbay, maçın ardından Instagram hesabından Türkiye'nin sevilen dizilerinden Ezel'den bir replik paylaştı.

Kerem'den "Dayı" repliği

Galatasaray'ın, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta 1 gol kaydeden Kerem Demirbay, maçın ardından Ezel repliği paylaştı. Kerem, Ezel'de "Ramiz Dayı" karakterinin söylediği sözleri paylaşımına taşıdı. Kerem Demirbay paylaşımda, "Hikaye çok uzun, zaten daha önce bu hikayeyi dinleyenler de var. En iyisi ben hikayenin sonunu anlatayım kardeş..." sözlerini kullandı.

Kerem Demirbay'ın performansı

Kerem Demirbay, Adana Demirspor maçında attığı golle bu sezonki 7. golünü atmayı başardı. Toplamda 39 maçta forma giyen 30 yaşındaki deneyimli orta saha, 6 da asist katkısı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler