Kevin De Bruyne: "Beni transfer etmek isteyen..."

02.05.2020 - 19:18 | Son Güncellenme: 02.05.2020 - 19:21

Kevin De Bruyne: "Beni transfer etmek isteyen..."

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldız futbolcusu Kevin De Bruyne, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ülkesinde HLN Sports'a açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki futbolcu, Manchester City'de mutlu olduğunu ifade etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Beni transfer etmek isteyen..."

Transfer dedikoduları hakkında konuşan Belçikalı futbolcu: "Son yıllarda ne istediğimi soran ve beni transfer etmek için girişimde bulunan birçok takım oldu. Ancak dürüst olmak gerekirse Manchester City'de mutluyum. Dünyanın en iyi liginde ve dünyanın en iyi takımlarından biri için oynuyorum. Oyunun en iyisi değilim. En iyisi olmak her zaman zor bir şeydir. Ancak bunun için çalışıyorum. Ancak en iyisi olma isteğim City'den ayrılmak istiyorum anlamına gelmiyor. Daha önceki transferlerimde olduğu gibi hep sakindim ve hep doğru anı bekledim. Kulüplere ve taraftarlara saygıyla yaklaştığınızda bunun her zaman karşılığını alıyorsunuz. Futbol dışında bile" ifadelerini kullandı.

"Herkes çok para kazandığımızı biliyor..."

Futbolcu maaşları hakkında konuşan Kevin De Bruyne: "Bir oyuncu senden daha kötü oynayıp, saha çok para kazanıyorsa şikayet etmemiz gerektiğini sanmıyorum. Çünkü herkes çok para kazandığımızı biliyor. Kariyerimin başlarında elbette şu an kazandığımdan daha az kazandım. Ancak herkesin kendi finansal işleri var. Benim için bir sözleşme imzaladığımda en önemli şey: Güvenli bir şekilde aileme bakabilmek. En önemlisi budur. Aldığım maaş kesinlikle iyi, şikayet etmeme gerek yok"

Senin için hazırladığımız haberler