Keylor Navas: "Çok acı çektik ama finale kalmayı başardık"

02.05.2018 - 00:34 | Son Güncellenme: 02.05.2018 - 00:34

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Real Madrid sahasında konuk ettiği Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı ve adını Devler Ligi'nde finale yazdırdı. 

Maçın 2-2 berabere bitmesinde çok büyük efor sarf eden Real Madrid kalecisi Keylor Navas maç sonu açıklamalarda bulundu.

Navas'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri ise şu şekilde:

"Çok mutluyum ve tanrıya şükrediyorum. Çünkü çok zor bir maçtı ve rakip harikaydı. Çok acı çektik ama finale kaldık. İstediğimiz şey bu, tarih yazıyoruz ve sonuna kadar savaşıyoruz. 

Final için iyi bir şekilde hazırlanacağız. Rakibimize sagı duyuyoruz ama kazanmak için her şeyi yapacağız. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Hep birlikte zevk almalıyız ve Kiev'de aynı zihniyet ile oynamaya devam etmeliyiz."

Keylor Navas genellikle genellikle yaptığı baz hatalardan dolayı hemen sorgulanan ve yerine yeni başka bir kaleci aranan isim konumundaydı Real Madrid'de. Bugün gösterdiği müthiş performansla buna gerek olmadığını İspanyol basınına bir kez daha göstermiş oldu. 

Navas, Lewandowski, Alaba ve Tolisso dahil olmak üzere bugün 8 kurtarış yaptı. Navas üst üste üçüncü kez Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmak istiyor. 

AJANSSPOR DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler