Keylor Navas’ın pabucu dama atıldı: “Sağlık kontrollerinden geçecek..."

17.06.2021 - 00:21 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 00:36

Dış haberler... Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain, İtalyan kaleci Gianluigi Donnarumma ile her konuda anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Keylor Navas’ın pabucu dama atıldı: “Sağlık kontrollerinden geçecek..."

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Yaz transfer dönemine flaş başlangıç yapan Paris Saint-Germain, AC Milan'la sözleşmesi sona eren Gianluigi Donnarumma ile anlaşmaya vardı. Bu transfer hamlesinin, PSG kalesindeki rekabeti kızıştırması düşünülüyor.

Navas'ı bekleyen tehlike: Donnarumma

İtalya Serie A'da uzun yıllar AC Milan forması giyen Gianluigi Donnarumma, takımıyla sözleşme yenilemediği için serbest kaldı. 22 yaşındaki kalecinin serbest kalması üzerine Paris Saint-Germain, ara transfer döneminden bu yana takip ettiği kalecinin transferinde büyük aşama katetti.

 

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, yarın gün içerisinde PSG yetkililerinin Donnarumma ile bir araya geleceğini; hatta EURO 2020 kampındaki kalecinin sağlık kontrollerinden geçeceğini iddia etti. Donnarumma'nın transferi, Navas'ı tahtından edebilir. 

"Yokluğunla sına"

Fransa Ligue 1'de "Yılın En İyi Kalecisi" seçilen Keylor Navas, önümüzdeki sezon bu iddiasını kaybedebilir. Geçtiğimiz sezon 45 maça çıkıp kalesinde sadece 36 gol gören file bekçisi, Donnarumma transferine tepkili. 34 yaşındaki eldiven, Donnarumma transferine ilişkin sosyal medya hesabından: "Varlığını umursamayanı yokluğunla sına" şeklinde bir paylaşım yapmıştı. 

Donnarumma "forma" için geliyor

PSG Teknik Direktörü Pochettino'nun kaleci seçimi yaparken bir hayli titiz davranması gerekiyor. Nitekim, Navas geçtiğimiz yıl 45 maçta oynarken, Donnarumma 48 müsabakada forma giymişti. İki kalecide "forma"dan başka bir şey düşünmüyor. Gazeteci Schira, Donnarumma'nın PSG'den yıllık 10 milyon Euro + 2 milyon Euro bonus kazanacağını yazdı. 

Senin için hazırladığımız haberler