Kieran Trippier Galatasaray'a transfer olacak mı? Eddie Howe'den olay açıklama!

23.08.2024 - 17:58 | Son Güncellenme: 23.08.2024 - 18:07

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan İngiliz yıldız Kieran Trippier ile ilgili Newcastle United teknik direktörü Eddie Howe flaş açıklamalarda bulundu.

Kieran Trippier Galatasaray'a transfer olacak mı? Eddie Howe'den olay açıklama!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda Cimbom transferde vites yükseltti. Galatasaray'da gündemde yer alan oyunculardan birisi de Kieran Trippier.

The Telegraph duyurdu: "Trippier'ın ayrılmak istediğine dair haberlere şaşırdım""

Son olarak yıldız oyuncunun durumu hakkında formasını terlettiği kulübün teknik direktörü Eddie Howe açıklamalarda bulundu. The Telegraph'ın derlediği haberde tecrübeli teknik adam şu ifadelere yer verdi;

"Trippier bu hafta gerçekten iyi bir antrenman yaptı. Takımdan ayrılmak istediğine dair haberlere şaşırdım. Takımın çok değerli bir üyesi. Ayrılık iddialarının nereden çıktığını anlamadım. Önümüzdeki maç için gayet hazır görünüyor. Umarım takımda kalır. Hakkında keskin konuşmak istemiyorum. Futbol ve transfer dönemi her zaman tahmin edilemez. Ancak dileğim onun bizim için oynamaya devam etmesi."


Kieran Trippier transferinde süreç

Times'tan aktardığı habere göre deneyimli sağ bekle ilgilenen takımlar arasında Galatasaray'ın da olduğu belirtildi. Haberde, 33 yaşındaki sağ bekin ilk 11'dekini yerini kaybetmesiyle birlikte kaptanlığın alınmasının ayrılık kararında etkili olduğu ifade edildi.

Trippier'ın Newcastle United'la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın yanı sıra Kieran Trippier'ı kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında Atalanta ve Everton'ın da yer aldığı aktarıldı.

Trippier'ın performansı

33 yaşındaki sağ bek oyuncusu, Newcastle United kariyerinde şu ana kadar 92 kez sahaya çıktı. Trippier, söz konusu 92 karşılaşmada dört gol atarken 21 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler