'Kimse bu şampiyonluğu küçümsemesin'

16.05.2017 - 12:22 | Son Güncellenme: 16.05.2017 - 12:22

AJANSSPOR ÖZEL- Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

3. Lig 1. Grup Play-Off Final karşılaşmasında Diyerbekirspor'u 2-1 yenerek 2. Lig'e yükselen Sakaryaspor'un deneyimli çalıştırıcısı Osman Özdemir, Radyospor'da Salim Manav'ın konuğu oldu. 

'Sakaryaspor'da bu başarının parçası olmak...'

Yaşanan şampiyonluktan dolayı sevinçli olduklarını belirten Özdemir, "Söylenecek çok şey var. Sakaryaspor'da başarının bir parçası olmak bizi çok mutlu etti. Final maçından önce toplam 16 maçta; 13 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik bu başarının işaretiydi. Geçtiğimiz yıllarda finalde kaybetmiştik. O günkü oyuncuların final oynaması bile bence başarıydı. O final başarısızlık olarak değerlendirdi fakat bu da normal Sakaryaspor çok büyük camia. Ben bu sezon Sakaryaspor'da üçüncü teknik adamım, Allah bize nasip etti. Çok mutluyum" dedi. 

'Kimse bu şampiyonluğu küçümsemesin'

Sakaryaspor'un ülke futbol kimliğini yansıttığını belirten deneyimli teknik adam, "Sakaryaspor  ülkemizin futbol kimliğini yansıtan bir şehir. Bir Sakaryalı olarak bu şampiyonluğun manevi hazzını yaşıyorum, Kimse bu şampiyonluğu küçümsemesin, alt liglerden adım adım yukarılara tırmanıyorsunuz. Önümüzdeki yılla ilgili bugün ne konuşursak yanlış olur. Kafa olarak yorulduk, şampiyonluğun tadını yaşayalım. Türk futbolunda belli şehirler futbol adına büyük bir potansiyel. Sakarya'da bu şehirlerden birisi. Sakaryaspor saha önce Süper Lig'de oynadı fakat geçmişin yanlışları ağır olabilyor. Umarım büyük camialar hak ettikleri yerde olurlar" ifadelerini kullandı. 

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler