İzzet Bakır: "Kimse Gaziantep FK Sevgimizi Sınamasın"

İsa Kethüda
27.05.2023 - 12:41 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 12:48

Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü'nde son dönemlerde futbol şube sorumluluğu yapan İzzet Bakır flaş açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

İzzet Bakır: "Kimse Gaziantep FK Sevgimizi Sınamasın"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK’da son dönemlerde futbol şube sorumluluğu yapan İzzet Bakır kulübe 8 ay önce ödünç olarak verdiği 580 bin Euro ödenmeyince ilk etapta ihtar çekti ve ardından hesaplara bloke koydurdu. 

Gazispor'da yer alan habere göre; takımın her zaman maddi ve manevi olarak yanında olan İzzet Bakır, son zamanlarda kulübe ödünç olarak verdiği para ile alakalı girişimlerde bulunuyordu. 

Gaziantep FK’dan alacağı olan 12,5 milyon TL’nin 7,5 milyon TL'lik kısmını tahsil eden İzzet Bakır, kalan 5 milyon TL ve artı olarak elden verdiği 50 bin dolarlık kısım ödenmeyince son dönemlerde kulüp başkanı Memik Yılmaz ile de bu konuda istişare ederek paranın ödenmesi konusunda talepte bulunuyordu. 

İzzet Bakır'dan açıklama

Gaziantepli iş adamı İzzet Bakır son günlerde 50 bin dolar için kulübü icraya verdiği ile ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. 

"50 bin dolar için kulübü icraya vermedim"

Kardeşlerininde ortağı olduğu şirket hesabından 8 ay önce Gaziantep FK’nın sıkışık olduğu bir dönemde kulübe 580 bin Euro artı 50 bin dolar ödünç para verdiğini belirten İzzet Bakır; “50 bin dolar için kulübü icraya vermedim. Şirketimizin hesabından kısa vadede ödünç olarak kulübe verdiğimiz 580 bin Euro geri gelmeyince bu parayı tekrar almak için defalarca mevcut başkan ve o dönem kulüp başkanı olan Cevdet Akınal’a talepte bulundum. 

"Kimse bizim Gaziantep sevgimizi sınamaya kalkmasın"

Geçtiğimiz ay bu paranın 7,5 milyon TL'lik kısmı ödendi ancak kalan kısmı ile alakalı olarak bir sonuç olmadı. 50 bin dolar için kulübe icra gönderdiğim şeklinde çıkan haberler asılsız ve gerçek dışıdır. Böyle bir şey söz konusu değil. Biz bu kulüp için her zaman elimizi taşın altına koyduk. Her zaman Gaziantep FK’nın, şehrimizin yükselmesi için çabaladık. Kulübe zor zamanında bana ait olmayan kardeşleriminde ortak olduğu şirket hesabından para gönderdik ve dolayısıyla bunu tekrar istedik. Kimse bizim Gaziantep sevgimizi sınamaya kalkmasın” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler