Kiteboard sporunun şampiyonları Eylül'de Akyaka'da

06.08.2018 - 20:18 | Son Güncellenme: 06.08.2018 - 20:18

Dünya çapında büyük spor organizasyonlarına imza atan Race Marketing Management, 2017 yılında ilkini düzenlediği Dünya Kiteboarding Şampiyonasının ikincisini bu yıl 5-9 Eylül tarihleri arasında yine Gökova Akyaka‘da gerçekleştirecek. Şampiyonaya dünyanın çeşitli ülkelerinden kiteboard sporunun en güçlü isimlerinin de aralarında bulunduğu 36 sporcu katılarak nefes kesen gösterilerini sergileyecek.

İki Türk sporcu şampiyonaya katılacak

Şampiyonada biri erkek, biri kadın sporcu olmak üzere iki Türk sporcu da yer alacak. Bu sporcular Türkiye kiteboarding şampiyonasında seçilerek dünya şampiyonasına katılma hakkını kazanacak.

Akyaka dünyada kiteboard ile anılıyor

Akyaka‘nın önümüzdeki 4 yıl boyunca Dünya Kitebording Şampiyonası‘na ev sahipliği yapacağını vurgulayan Race Marketing Management Kurucusu Selim Kemahlı, Akyaka‘nın dünyada artık kiteboard ile anıldığının da altını çizdi. Kemahlı, dünya sosyal medyasında milyonlarca iletişim ve gönderi etkileşimine yol açan Dünya Kiteboarding Şampiyonasını’nı 4 yıl boyunca geliştirerek sürdüreceklerini ve Akyaka’yı bütün dünyaya tanıtacaklarını belirtti.

Kiteboard sporunun bu en büyük organizasyonuna Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Yelken Federasyonu güçlü destek sağlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler