Ali Koç, Basketbol Müzesi’nin Açılışında Konuştu: "Çok Acılar Çektik!"

İsa Kethüda
24.10.2022 - 18:06 | Son Güncellenme: 24.10.2022 - 19:19

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Basketbol Müzesi’nin açılışında en acı çok acı çektiği günü açıkladı. İşte Koç'un en fazla üzüldüğü olay

Ali Koç, Basketbol Müzesi’nin Açılışında Konuştu: "Çok Acılar Çektik!"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Fenerbahçe Basketbol Müzesi’nin açılışında değerlendirmelerde bulundu.    

"Fenerbahçe'nin neredeyse 120 yıllık bir basketbol tarihi var"

Koç, "Bir spor kulübü olursunuz ama müze yapmak için başarınız olmaz. Pek çok sporcumuza bugün yanımızda oldukları için teşekkür ederim. Türkiye'nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe'nin neredeyse 120 yıllık bir basketbol tarihi var.

"Kadın basketbol şubesi şampiyon olmuştur"

Kadın basketbolda, futboldaki gibi bir durum var. Resmi şampiyonluklar, sayılmayan şampiyonluklar var. 1998'den bugüne resmi olarak 24 senenin 16 senesinde Fenerbahçe kadın basketbol şubesi şampiyon olmuştur.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten flaş hamle!
Habere Git

"Bu sene telafi edeceğiz"

Başkanlık dönemimde çok acılar çektik. Kadınlarda EuroLeague'de 4 kere final oynadık. En acısı, defalarca yendiğimiz bir takıma kendi sahamızda kupa vermek oldu. Bu sene telafi edeceğiz. Kadın basketbol takımı, bu sene bu yönde kuruldu.

"Aziz Yıldırım'a teşekkür ederim"

Fenerbahçe'nin basketbol vizyonunu baştan aşağıya değiştiren, Fenerbahçe'yi erkeklerde ve kadınlarda en önde kulüp yapan, muhteşem salonumuz için var gücüyle çalışan, Aziz Yıldırım'a, başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür ederim. Fenerbahçe, ülkemizde basketbolun lokomotifi oldu ve diğer takımlar da bunun ardından yatırımda bulundu" dedi.

"Zeljko Obradovic'e teşekkür etmek istiyorum"

Açıklamalarına devam eden Koç, şu ifadeleri kullandı:

Zeljko Obradovic için ayrı parantez açmak istiyorum. Kendisine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki onun yolu bizlerle kesişti. İnşallah bu sene güzel bir şeyler olur. Tünelin ucunda ışık olduğunu son iki haftada yaşananlarla görmüş oluyoruz. Ne zaman kafamızı kaldırsak, ne hikmetse, iş başka yerlere gidiyor.

Camia olarak 100. yılda en büyük hedefimiz, alabildiğimiz kadar şampiyonluklar almak. İnşallah önce Allah, sonra sporcularımız ve teknik heyetlerin çalışmalarıyla bu hayalimiz gerçekleşir.

"Yaşa Fenerbahçe"

Ekrem İmamoğlu'nun dediği gibi, bu camia söz konusu Türkiye Cumhuriyeti ise, nasıl bir duruş sergilediğini tarih boyunca göstermiştir. Söz konusu Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk'ün mirası ise, gönlünüz rahat olsun, Fenerbahçe'nin bu duruşu devam edecektir. Yaşa Fenerbahçe.

Senin için hazırladığımız haberler