Ali Koç: Ne alakası var Pamela Anderson ile?

05.02.2022 - 17:52 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 19:42

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Hulusi Belgü'den Ali Koç'a Pamela Anderson sözleri gündeme geldi. Pamela Anderson kimdir, sevgilisi kimdir? İşte detaylar...

Ali Koç: Ne alakası var Pamela Anderson ile?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda en sert eleştiri Hulusi Belgü'den geldi. Eleştirile tepki gösteren Ali Koç, konuşmasında sık sık Hulusi Belgü'ye sataştı ve 'terbiyesiz' ifadesini kullandı.

Pamela Anderson'un sevgilisini transfer ettiniz

"Ali Koç'un en çok tepki gösterdiği konulardan biri Hulusi Belgü'nün stoper Adil Rami için söylediği "Pamela Anderson'un sevgilisini niye transfer ettiniz, beklentiniz neydi?" sorusuna oldu.

Ali Koç, "Pamela Anderson'ın sevgilisini getirdin diye eleştiriyorsunuz. İyi oyuncu getirmedin diye eleştir. Ne alakası var Pamela Anderson'la?" diye konuştu.

"Hulusi Belgü zihniyeti"

Başkan Ali Koç, 3 Temmuz için açılan davadan, sosyal medyadaki paylaşımlara, TFF'den hakem yönetimleri konusuna kadar bir çok konuda ""Hulusi Belgü zihniyetindeki kişiler" ifadesini kullandı.

"Sanki çok manevra alanımız var da.."

Koç, Belgü'nin isim vererek eleştirdiği Simon Fallete transferi için TFF limitlerini hatırlatarak şöyle konuştu: ""Büyük Fenerbahçeli Sadık Çiftpınar maaşında indirim yaptı ki, Hulusi Belgü’nün beğenmediği oyuncuyu getirebilmek için. Sanki çok manevra alanımız var da. Onlarca oyuncu arasından yanlış ismi seçiyoruz.”

"Maskeni tak"

Fenerbahçe Başkanı, konuşmasının sonlarında Hulusi Belgü'ye çok sinirlendi. Koç,  Miami'den geldiğini belirten Belgü'yü sert şekilde maskesini takması konusunda uyararak "Buranın kuralları var. Pandemi var. Maskeni tak" dedi.

Koç'tan Belgü'ye: Kendine gel terbiyesiz

Ali koç'un en sinirlendiği ansa Hulusi Belgü'nün menajerler hakkında söylediği sözlere oldu: "Yolsuzluk, usulsüzlük, kulübün parasına zarar getirme sözlerini kabul etmem. Ağzınızdan böyle bir şey çıkarsa pişman ederim. Kulübü menajerlere teslim etmişsin diyor. Hangi menajere teslim etmişim. Bak kardeşim iddia sahibi sensin. İddianı açıkla. Gel burada ispat et. Kimsin sen ya gelip çamur atıyorsun! Menajerlere teslim etmek demek para götürüyorsunuz demek! Kendine gel terbiyesiz."

Belgü'ye: Sen aday ol sonra bak neler oluyor!"

Genel Kurul kararı alıp almayacağımıza biz karar veririz. Sen bir aday ol, ondan sonra bak ne oluyor” diyerek Belgü'nün seçim çağrısına yanıt veren Fenerbahçe Başkanı, şunları söyledi: "Nasıl olsa biz Aziz Yıldırım'ı deviremeyiz, Ali Koç geçsin onu deviririz zihniyetinde olanlar var. Siz onlardan birisiniz. Fenerbahçe ile var olanlarla Fenerbahçe için var olanlar dedim. Siz Fenerbahçe ile var olanlardansınız."

Senin için hazırladığımız haberler