Koç: "İlk defa spor okullarında kadın futboluna da başlatıyoruz"

09.10.2019 - 12:05 | Son Güncellenme: 09.10.2019 - 15:05

Koç: "İlk defa spor okullarında kadın futboluna da başlatıyoruz"

Fenerbahçe Spor Kulübü ile teknoloji firması Fluo arasında kadın ve erkek voleybol takımlarını kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre; Fluo, Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol Takımı'nın forma sırt, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın ise şort ve tayt sponsoru oldu.
Sponsorluk anlaşması için Ülker Stadyumu 1907 Tribünü'nde imza töreni düzenlendi. Törene, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ve Fluo Group CEO'su Alexios Mavrogenis ile kadın ve erkek voleybol takımlarının oyuncuları katıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, imzalanan sponsorluk anlaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Koç'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şöyle:

 

"Bizim bütün voleybol giderlerimizin yüzde 60'ını sponsorlarımızın gelirleri karşılıyor. Başka hiçbir şubemizde bu söz konusu değil. Başka hiçbir şubemiz bunun yanına dahi yaklaşamıyor. Dolayısıyla voleybol şubemizi Sime hanımı, İlker beyi, reklam departmanımızı burada tebrik etmek istiyorum."

 

"Bunun dışında voleybol ve basketbol branşlarımız şu açıdan önemli. Biliyorsunuz 9 branşımız var ama voleybol ve basketbol özellikle voleybolda kadın sporcu sayımız erkek sporcu sayısından daha fazla. İlk defa spor okullarında kadın fuboluna da başlatıyoruz."

"O bilgiyi de vermek istiyorum size. Vakıfbank teknik heyeti elemenları dün bir kaza geçirdiler. Onlara çok çok geçmiş olsun diliyoruz. Çok şükür ki hafif atlatılmış. Allah, kazadan beladan herkesi korusun."

Senin için hazırladığımız haberler