Koç, kapılarını korona savaşçılarına açtı

27.03.2020 - 13:51 | Son Güncellenme: 27.03.2020 - 13:54

Koronavirüse (Coronavirüs Covid-19) karşı birçok şirket ve işadamı destek açıklarken, otellerin boş olduğu turizmciler de sağlık çalışanları için harekete geçti.

Koç, kapılarını korona savaşçılarına açtı

Hastanelere yakın oteller kapılarını sağlık çalışanlarına ücretsiz açtıklarını duyuruyor. Kimisi ücretsiz odalar verirken, kimisi otelin tümünü sağlık müdürlüğünün hizmetine sunuyor. 

Ceyhun Kuburlu - AJANSSPOR

İki otelini hizmete sundu

Koç Holding, Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otellerini koronavirüsüne karşı kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarının hizmetine sundu. Koç Holding de Divan otellerini bu zorlu dönemde sağlık çalışanlarının hizmetine sundu.

 

Divan tarafından yapılan açıklamada, “Divan Grubu olarak bu olağanüstü zor günlerin neferi olan sağlık çalışanlarımızın yanındayız ve onlara minnettarız. Ülkemize ve toplumumuza karşı duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otellerimizi sağlık çalışanlarının hizmetine sunuyoruz ” ifadelerine yer verildi.

Kimler kampanyaya katıldı?

The Marmara otelinin yönetimi, İstanbul'un en önemli noktalarından Taksim Meydanı'nda bulunan otellerinin odalarını çevrede görev yapan sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak açtı.

 

Sinop Gerze'de ise turizmci Hüseyin Yüksek de zaman gözetmeksizin çalışan sağlık çalışanlarına Beyaz Otel'in kapılarını açtığını duyurdu.

Hastaneye hamburger servisi

Restoran zinciri TAB Gıda, Burger King markası ile sağlık çalışanlarına destek oluyor. Şirket, sağlık çalışanları yemesi için hastanelere paket servis yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler