Fenerbahçe’nin Yeni Teknik Direktörü Belli Oluyor! Gözler Ali Koç'ta...

Orhan Gülek
15.06.2023 - 20:16 | Son Güncellenme: 15.06.2023 - 20:32

Jorge Jesus'la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, yeni teknik direktörü açıklamak üzere.

Fenerbahçe’nin Yeni Teknik Direktörü Belli Oluyor! Gözler Ali Koç'ta...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Jorge Jesus’un takımdan ayrılmasının ardından Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünün kim olacağı merakla bekleniyor.

Sarı-lacivertli ekipte gözler başkan Ali Koç’a çevrildi.  Olağan Mali Genel Kurul toplantısında ZTK Kupası'nı kongre salonuna getirilecek ve saha içinde ve dışında yaşananlar tek tek kongre üyelerine aktarılacak. Başkan Ali Koç, 4 önemli konu hakkında açıklamalar yapacak.

Kongre çağrısı

Başarısız geçen beş sezon arkasında tribünler ve camianın önde gelenleri güven tazeleme konusunda Başkan Ali Koç’un olağanüstü kongre kararı almasını isterken, Ali Koç, "mali genel kurulda aday çıkarsa hemen bugün olağanüstü kongre kararı alırım" cümlesini bir kez daha tekrarlayacak.

Finansal durum

Kulübün içinde bulunduğu finansal durum hakkında açıklamalar yapacak olan Ali Koç, kulübü aldığı andan bugünü kadar geçen süreçte mali anlamlar neler yapıldığını ve kulübe nasıl katkı sağladığını açıklayacak.

İlgini Çekebilir
Ali Koç: "Çebi'ye ayıp olmuyor mu?"
Habere Git

Erdem Timur ve Florya projesi

Başkan Ali Koç, Galatasaray kulübünün Florya projesindeki yaşanan imar sıkıntılarını üyelere anlatacak ve Erdem Timur’un sık sık "bu ligi bitirtmem ve elimde belgeler var" sözleri hakkında da açıklamalarda bulunacak.

Teknik direktör konusu

Başkan Ali Koç’un kulübün mali kongresinde Jesus’dan boşalan koltuğu kimin oturacağını açıklaması beklenirken, ayrıca takıma alının ve gönderilecek futbolcular hakkında da bilgiler paylaşacak. Başkan Ali Koç, özellikle Arda Güler konusuna da açıklık getirecek.

Fenerbahçe’de Olağan Mali Genel Kurul'un tarihi

Fenerbahçe’nin Olağan Mali Genel Kurulu 17 Haziran Cumartesi günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek.

Senin için hazırladığımız haberler