Kocaelispor'da ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

23.06.2024 - 11:35 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 11:39

TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor, kaleci Mehmet Enes Sarı'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı. Mehmet Enes Sarı kimdir? Detaylar.

Kocaelispor'da ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil-Siyahlı takım kadro planmasını yaptı. Körfez ekibi, iç transferde düğmeye bastı.

Mehmet Enes Sarı ile yollar ayrıldı

Kocaelispor, 24 yaşındaki kaleci Mehmet Enes Sarı ile yollarını ayırdı. Kulüp, futbolcu ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.

Kulüpten açıklama

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mehmet Enes Sarı’nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kendisine bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor'dan Barış Alıcı kararı! Ertuğrul Sağlam...
Habere Git

Mehmet Enes Sarı kimdir?

8 Haziran 2000 doğumlu Mehmet Enes Sarı, Kasımpaşa altyapısında futbola başladı. Kasımpaşa A Takımına yükselen Sarı, Bayrampaşa'daki kiralık dönemlerinin ardından Kocaelispor'a bedelsiz olarak transfer oldu. 24 yaşındaki file bekçisi, 2023/24 sezonunda resmi maça çıkmadı.

Senin için hazırladığımız haberler