Kocaelispor'da bir transfer daha: Liberyalı sol kanat imzayı attı

06.07.2021 - 17:01 | Son Güncellenme: 06.07.2021 - 17:08

Son dakika transfer haberleri... TFF 1. Lig'in yeni ekibi Kocaelispor, Liberyalı sol açık Terrence Leonard Tisdell'le anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Kocaelispor'da bir transfer daha: Liberyalı sol kanat imzayı attı

AJANSSPOR - HABER

 

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Play-Off'larında başarılı sonuçlar elde edip bir üst lige yükselen Kocaelispor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp yönetimi, son olarak Liberyalı sol açık Terrence Leonard Tissell'le mukavele imzaladı. Başkan Engin Koyun, "transferin yüzde 90'ının tamamlandığını" söylerken; 23 yaşındaki futbolcu, Kocaeli'ye başarılı olmak için geldiğini belirtti. 

"Tisdell ülkemize hoş geldi..."

Genç oyuncunun transferine ilişkin açıklamalarda bulunan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun: "Bu dönem birbirinden kıymetli transfer yaptığımızı düşünüyorum. Gelinen noktada Tisdell kardeşimiz de bulunuyor. Öncelikle kendisine hoş geldin, hayırlı olsun diyorum. Ülkemize hoş geldi. İnanıyorum ki kendisi kulübümüze uzun yıllar hizmet edecek. Yaşı ve sol ayağıyla başarılı bir süre geçireceğimizi ümit ediyorum. Transferin yüzde 90'ını tamamladık" dedi. 

Tisdell'in Süper Lig hayali

Kocaelispor'la 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Terrence Tisdell, imza sonrası yaptığı açıklamada: "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok büyük ve organize olmuş bir kulübe geldim. Özellikle taraftarlar beni çok iyi karşıladı. Kulübün çok büyük şeyler başarma konusunda hedefleri var. Amacımız takımla güzel şeyler yapıp şampiyon olmak ve Süper Lig'de devam etmek. Sahada ne yaptığımız önemli. Taraftarın ateşli olması bizi ileriye götürecektir. Statta daha çok olmaları bizim için avantaj olacaktır. Tabii burada oynayan arkadaşlarımdan bilgi aldım. Ligde mücadelenin yüksek olması futbolcuya fayda sağlar. Mücadeleden kaçmayacağım" ifadelerini kullandı. 

Geçtiğimiz sezon İsrail 1. Lig ekibi Petah Tikva'da oynayan Terrence Tisdell, burada 31 maça çıkarken 3 gol, 2 asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler