Kocaelispor'da Burhan Eşer sesleri

31.08.2020 - 21:14 | Son Güncellenme: 31.08.2020 - 21:14

Kocaelispor son dakika transfer haberleri... Burhan Eşer, Kocaelispor'a mı transfer oluyor? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Kocaelispor’da iki nokta takiye ilgili girişmler başladı. Ligin önemli kanat forvetlerinden Burhan Eşer ile stoper Numan Çürüksu Yeşil Syahlılarda gündemin ilk sırasında yer alıyor.

Kocaeli gazetesinde yer alan habere göre; Berkay Samancı’nın vedası ile sarsılan ’da dış transfer temasları sıkı bir şekilde devam ediyor. Bir çok futbolcuyu değerlendiren ve hem maliyeti düşük hem de kaliteli isimlere bakan Yeşil Siyahlılar kadrosuna son olarak Zonguldak Kömürspor’danstoperEmre Can Coşkun ve santrafor Yaser Hacımustafaoğlu’nu katmıştı Kocaelispor

SÜPER LİG KARİYERLİ

Hazırlık maçlarının ardından eksiklerini Kocaelispor’da 2 nokta takviye ile ilgili girişimler başladı.Gündemde iki isim var. Geride bıraktığımız sezon Akhisarspor’un formasını giyen Burhan Eşer ile Giresunspor’da sezonu geçiren Numan Çürüksu gündemin ilk sırasında yer alıyor. 35 yaşındaki kanat forvet Burhan Eşer Süper Lig’de 273 maçta 41, 1. Lig’dde 161 maçta 39 gole imza attı. 36 yaşındaki Nurman ise 102 Süper Lig, 124 1. Lig, 43 2. Lig ve 46 da 3. Lig maçında sahaya çıktı. N Erdem Övüç.

Senin için hazırladığımız haberler