Süper Lig'de fırtınalar estirmişti! Markao, Kocaelispor'da

29.07.2024 - 12:40 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 12:43

Son dakika transfer haberleri. TFF 1. Lig takımlarından Kocaelispor, geçen sezon Fatih Karagümrük'te kiralık olarak forma giyen Markao'yu kadrosuna kattı.

Süper Lig'de fırtınalar estirmişti! Markao, Kocaelispor'da

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, geçen sezon Fatih Karagümrük'te kiralık olarak forma giyen ve başarılı bir performans ortaya koyan Marcos Vinicius Do Amaral Alves (Markao) ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Markao, Kocaelispor için geliyor

Körfez ekibinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcos Vinicius Do Amaral Alves'in kulübümüze geçici transferi hususunda Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'na bağlı Al Ahli kulübü ile transfer sözleşmesi imzalanmış olup, futbolcu sponsor hastanemiz olan Özel Atakent Cihan Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri gerçekleştirme adına şehrimize gelecektir" ifadelerine yer verildi.

Fatih Karagümrük performansı

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Ahli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 30 yaşındaki Brezilyalı forvet, geçen sezon Fatih Karagümrük'te kiralık olarak forma giydiği 14 maçta 7 gol ve 1 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Başarılı futbolcu kariyerinde Gyeongnam FC, WH Three Towns, HB CFFC, Ituano ve Bragantino formalarını da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler