Kocaelispor'da Ertuğrul Sağlam geri döndü!

İsa Kethüda
12.05.2024 - 16:43 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 17:40

Son dakika haberleri. Mustafa Gürsel ile yollarını ayıran TFF 1. Lig takımlarından Kocaelispor, Ertuğrul Sağlam ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Detaylar.

Kocaelispor'da Ertuğrul Sağlam geri döndü!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, teknik direktör Mustafa Gürsel ile yollarını ayırmasının ardından yerine Ertuğrul Sağlam'ı getirdiğini duyurdu.

Ertuğrul Sağlam imzayı attı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Ailemize tekrar hoş geldin Ertuğrul Sağlam!" ifadelerine yer verildi. 

Kocaelispor performansı

Bilindiği üzere 54 yaşındaki teknik adam son olarak Kocaelispor'da görev yapmıştı. Körfez ekibiyle 24 maça çıkan Sağlam 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 43 puan topladı ve maç başına da 1.79 puan ortalaması yakaladı.

Körfez ekibi, ligin 23. haftasında teknik direktör Ertuğul Sağlam ile yollarını ayırmış ve Mustafa Gürsel'i göreve getirmişti. 

Kocaelispor, Çorum FK ile karşılaşacak

Kocaelispor'un Ahlatcı Çorum FK ile oynayacağı Play-Off 1. Tur eşleştirme maçının saati belli oldu.

Maç 16 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'de Çorum Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre, ilk müsabakalar ligi 4. ve 5. sırada bitiren takımların sahasında oynanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler