Kocaelispor'da yeni forvet: Geliş tarihi belli oldu

Aleyna Gürgen
15.07.2024 - 12:21 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 12:32

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, FC Cukaricki'den forvet oyuncusu Muhammed Cry Badamosi ile transferde anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Kocaelispor'da yeni forvet: Geliş tarihi belli oldu

Kocaelispor yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak FC Cukaricki'den 25 yaşındaki Gambiyalı forvet Muhammed Cray Badamosi ile her konuda anlaştığı iddia edilen Kocaelispor'un oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralayacağı aktarıldı.

Kocaelispor transferde mutlu sona ulaştı

Demokrat Kocaeli'de yer alan habere göre Kocaelispor'da yabancı santrafor tartışması son buluyor. Daha öncesinde Marcao, Bruno ve Riad Bajic gibi birçok isim ile görüşen Yeşil-Siyahlı ekip aradığı ismi yurt dışında buldu. Ekip, Sırbistan takımlarından FC Cukaricki'de forma giyen Muhammed Cray Badamosi ile her konuda anlaşmaya vardı. 

Salı günü imza atacak

Kocaelispor bir sorun olmaması durumunda Muhammed Cray Badamosi'yi Salı günü Kocaeli'ne getirecek. Gambiyalı oyuncu şehre gelmesinin ardından satın alma opsiyonu ile kiralanacağı sözleşmeye imza atacak. Gambiya'nın milli takımında da yer alan futbolcunun Perşembe günkü Bolu kampında takıma katılması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor Assombalonga ile anlaştı iddiası
Habere Git

Muhammed Cray Badamosi'nin geçen sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hazem takımında kiralık olarak forma giyen Muhammed Cray Badamosi 30 maçta forma giydi. Son olarak Kocaelispor ile anlaşmaya vardığı aktarılan 1.96 cm boyundaki forvet bu maçlarda ise 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler