Kocaelispor'dan Amed Spor maçı açıklaması: Kara gece!

03.09.2024 - 13:42 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 13:49

Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor, 3-0 kaybettiği Amed Spor karşılaşmasının ardından yeni bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Kocaelispor'dan Amed Spor maçı açıklaması: Kara gece!

AJANSSPOR - HABER

Kocaelispor, dün akşam Şanlıurfa'da Amed Spor Faaliyetleri ile karşılaştı. Amed Spor'un 3-0 kazandığı maçın ardından ise Kocaeli temsilcisinden yeni bir açıklama geldi.

Kocaelispor'dan Amed Spor maçı sözleri

Kocaelispor'un resmi X hesabından yaptığı açıklamada Amed Spor Faaliyetleri karşılaşması hakkında şu ifadelere yer verildi: "Öncelikle, dün Şanlıurfa’da yaşanan “kara gece” sonrasında kulübümüzün yanında yer alan, gerek sosyal medya hesapları gerekse resmi siteler aracılığıyla kulübümüze destek mesajları ileten vicdan sahibi tüm camialara, gerçek ve tüzel kişilere, ayrıca taraftarlarımıza teşekkür ederiz."

Yapılan açıklama şu ifadelerle devam etti: "Malumun ilanı olan, kimler tarafından kurgulandığı herkesçe çok iyi bilinen ve futbol müsabakası kisvesi altında dün akşam tiyatro sahnesi olarak tasarlanan maskeli baloda yaşananlar, tüm kamuoyunun malumudur.Unutulmamalıdır ki, adil olmak zordur ama bazen adil olmak kadar adil görünmek de önemlidir. En önemli muhasebe, insanın kendi vicdanıdır. Dün gece yaşananlar sonrasında kamu düzenine halel getiren, taraflı tarafsız herkesin vicdanını yaralayan kişilerden kulübümüzce mutlaka ve mutlaka gerekli hesap sorulacaktır. Buradan tüm taraftarlarımıza sesleniyoruz: Asla kuşkuya kapılmayın, sakın tedirgin olmayın. Çünkü Kocaelispor'umuz bugün, dünden daha güçlüdür."

Kocaelispor tarafından yapılan açıklama şu ifadelerle son buldu: "Unutmayalım ki; senaryosu önceden hazırlanmış tüm oyunları ancak bizler birlikte olduğumuz sürece yıkabiliriz. Kocaelispor bunu geçmişte defalarca göstermiştir. Son olarak, ilgili makam ve yetki sahiplerine şunu söylemek istiyoruz: Bizler, Kocaelispor camiası olarak inandığımız yolda yürümekten ve bu yolda herkese ve her şeye karşı savaşmaktan asla geri durmayacağız. Kamuoyunun dikkatine saygılarımızla sunarız."

İlgini Çekebilir
Amed Sportif şeytanın bacağını Kocaelispor karşısında kırdı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler