Kocaelispor’dan transferde 2 imza birden

10.06.2021 - 18:25 | Son Güncellenme: 10.06.2021 - 18:30

TFF 1. Lig’in yeni takımlarından Kocaelispor transfere hızlı bir başlangıç yaptı. İşte yeşil-siyahlıların sözleşme imzaladığı futbolcular…

Kocaelispor’dan transferde 2 imza birden

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon yükseldiği TFF 1. Lig’de iddialı olmayı hedefleyen Kocaelispor, anlaşmaya vardığı futbolcular İlyas Kubilay Yavuz ve Mevlüt Çelik ile sözleşme imzaladı.

 

Yeşil-siyahlılar, Samsunspor’dan ayrılan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz ve Eskişehirspor’la sözleşmesini fesheden 23 yaşındaki defans oyuncusu Mevlüt Çelik için tören düzenledi. 

'Kubilay bu ligin Mesut'u olacak'

İmza töreninde konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “Kulübü gereksiz transferlerle boğmak istemiyoruz. Bizim takımda hocamızın talebi ve yönetim kurulumuzun ortak kararı ile en isabetli isimleri kazandırmanın mücadelesini yapıyoruz. Takımımızın arkadaşlarımıza ihtiyacı olduğuna karar verdik. Ben inanıyorum Kubilay bu ligin Mesut’u olacak. Kendisine inanıyorum. Mevlüt kardeşimizin de kulübümüze çok şeyler katacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Kocaelispor 10-12 futbolcu transer edecek

Devam eden transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Koyun, “Hocamızın görüşleri doğrultusunda tahmin ediyorum ki, geçen yılki kadronun yüzde 50’si kalacak. Şu an itibariyle 10-12 isim üzerinde bir transfer çalışmamız olacak. Birkaç gün içerisinde yeni isimleri kadromuza ekleyeceğiz. Çok acele etmek istemiyoruz. Her bölgeye 2-3 alternatif olarak çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

 

Kubilay Yavuz: Formaya layık olmak için çalışacağım

Kocaelispor formasını başarıyla taşımak istediğini ifade eden futbolculardan İlyas Kubilay Yavuz, “Kocaelispor gibi büyük bir camiayla anlaştığım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Kararımı vermekte zorlanmadım çünkü uzun süredir başkanla iletişim halindeydim. Bu camia için elimden geleni yapmaya hazırım. Saha içi ve saha dışında formaya layık olmak için çalışacağım” şeklinde konuştu.

 

Çelik: “Mücadeleye her zaman hazırım”

Kocaelispor’a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Mevlüt Çelik de “Mücadeleye her zaman hazırım. Yapı olarak hiçbir zaman yenilgiyi kabullenemeyen biriyim. Saha içerisinde bunu gösterdiğime inanıyorum. Kocaelispor’a elimden gelen katkıyı sunmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

 

Kubilay'dan 2, Mevlüt'ten 3 yıllık imza

Konuşmaların ardından İlyas Kubilay Yavuz ile 2, Mevlüt Çelik ile ise 3 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler