Kocaelisporlu Yönetici Önder Karakaş'tan Küme Düşme Açıklaması

Akın Ungan
19.05.2022 - 16:04 | Son Güncellenme: 19.05.2022 - 16:14

Eyüpspor yenilgisi ile küme düşen Kocaelispor'da yönetim kurulu üyesi Önder Karakaş, sosyal medya hesabından öz eleştiri yaptı. Karakaş, baş sorumluyu işaret etti.

Kocaelisporlu Yönetici Önder Karakaş'tan Küme Düşme Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'e yükseldiği sezon büyük umutlar ile Süper Lig hayali kuran Kocaelispor, geçirdiği kötü dönemin ardından lige tutunamadı ve 37. haftada aldığı Eyüpspor mağlubiyeti ile TFF 2. Lig'e düştü. Bu durumun ardından Kocaelispor yönetim kurulu üyesi Önder Karakaş, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"Kocaelispor’umuz göz göre göre ellerimizden kaymıştır"

Önder Karakaş, yayınladığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Süper Lig hedefiyle yola çıktığımız sezonda Kocaelispor’umuz göz göre göre ellerimizden kaymış ve maalesef bir alt lige düşmüştür."

"Bu durumun baş sorumlusu içerisinde bulunduğum yönetimdir"

"Bu durumun baş sorumlusu olarak içerisinde bulunduğum yönetimi ve yönetim anlayışını görmekteyim, içeride verdiğimiz mücadeleyi bilenleriniz var biliyorum ama kendimi ayrı tutmadan yapıyorum bu tespiti."

“Anlatsam olmuyor, sussam gönül razı değil”

"Anlatacak çok şey olsa da 'anlatsam olmuyor, sussam gönül razı değil' düşüncesiyle yapıyorum bu paylaşımı. Tribünden gelen bir kardeşiniz olarak, Yeşil Siyah sevdamızı nerede olursa olsun en önemlisi ve şereflisi bir taraftar olarak desteklemeye devam edeceğim."

Senin için hazırladığımız haberler