Kocaman kendinden emin: "Kayıp değil kazanç"

25.10.2017 - 08:56 | Son Güncellenme: 25.10.2017 - 08:56

Kocaman kendinden emin: "Kayıp değil kazanç"

Bazı yöneticilerle görüş alışverişinde bulunan sarı-lacivertli hoca, “G.Saray’dan aldığımız 1 puan bizim için kazançtır. Bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz. Zorlu maçları var. Devreyi G.Saray’la aynı puanda hatta önde bile bitirebiliriz” ifadesini kullandı

GALATASARAY'la aradaki 8 puan farkı için "suni" ifadesi kullanan Aykut Kocaman, bu ısrarında devam ediyor. Takımın izinli olduğu dün bazı yöneticilerle bir araya gelen Fenerbahçe'nin hocası, geride kalan 9 haftanın değerlendirmesini yaparken, bir kez daha bu konuya değindi, ardından camiayı heyecanlandıracak vaatlerde bulundu. İşte Kocaman'ın yöneticilerle toplantısında altını çizdiği hususlar:

*GALATASARAY tahmin ettiğimden 4 puan daha fazla topladı. Biz ise en az 4 puan daha kazanabilirdik. 'Suni' dediğim fark bu. Türk Telekom Stadı'ndan 1 puanla dönmemiz kayıp değil kazanç. Bunu ilerleyen haftalarda daha iyi göreceğiz.

*GALATASARAY'ın ilk yarının kalan 8 haftasında çok zorlu maçları var. Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş'la dışarıda oynayacaklar. İçerde ise Akhisar ve Göztepe gibi dişli takımlarla karşılaşacaklar. Kırılma yaşayacakları bir 8 maç bekliyor Galatasaray'ı.

*7-8 HAFTA bocalayacağımızı biliyordum. Ancak gelin görün ki en zor maçlarımızı bu periyotta yaptık. Her şeye rağmen Trabzonspor'u yenebilir, kaybettiğimiz Başakşehir ve Akhisar maçlarından ise 1'er puan alabilirdik.

*TAKIM istediğim seviyeye yavaş yavaş geliyor. Soldado ve Giuliano'nun uyum süreçleri ağır geçiyor. Ancak ben ikisine de güveniyorum. Bu iki oyuncudan da verim almaya başlarsak hücum gücümüz artacak.

*DEPLASMANDAKİ Antalya, Bursa ve Konya maçlarımız kritik önemde. Bu maçları kazanırsak daha iddialı konuşabiliriz. Kazanmamamız için ise bir neden göremiyorum.

*8 PUAN farka takılmıyorum. Bu farkı rahatlıkla kapatabiliriz. Bunu ilk yarının sonunda bile yapabiliriz. Rahatlıkla söylüyorum; devreyi Galatasaray'la aynı puanda ve hatta önde bile bitirebiliriz. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler