Kocasını gol atmaya teşvik etti, sosyal medya yıkıldı!

19.04.2018 - 17:18 | Son Güncellenme: 19.04.2018 - 17:18

Kocasını gol atmaya teşvik etti, sosyal medya yıkıldı!

Arjantin Premier Ligi'nde şampiyonluk yarışı, lider Boca Juniors ile ikinci sıradaki Godoy Cruz arasında geçiyor.

Boca Juniors'ın fanatik taraftarları arasında yer alan ve Banfield'in golcüsü Dario Cvitanich'le evli olan Chechu Bonelli, attığı bir tweet ile rekabeti bambaşka bir boyuta taşıdı.

24. haftada Godoy Cruz'un Banfield deplasmanına çıkacak olmasını fırsat bilen Bonelli'nin Twitter hesabından kocasını gol atmaya teşvik eden yorumu sosyal medyada bomba etkisi yarattı:
 

"Sevgili aşkım, önümüzdeki maçta gol atarsan ya da takımınız kazanırsa tüm hafta boyunca benimle istediğini yapma hakkına sahip olacaksın. Pillerini şarj et."
İşte gazeteci ve model Bonelli'nin birbirinden seksi fotoğrafları...

(Fanatik)

2018 Dünya Kupası’na artık sayılı günler kala ilginç bir haber gündeme geldi. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun’ın haberine göre İngiliz Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, kupaya ev sahipliği yapacak olan Rusya’daki bazı dolandırıcıların turnuvayı dört gözle beklediklerini belirtti
Haberde yazana göre bazı Rus kadınların, güzelliklerini kullanarak zengin İngiliz taraftarları evlilik bahanesiyle kandırıp, paralarını almaya çalışacakları belirtildi.
İngiliz yetkililer "Dünya Kupası'nda İngiliz futbolcular, Rus kadınların yakın ilgisi altında olacak.
Birisi bu tuzağa düşerse önemli bir maç öncesi şantaj malzemesi vermiş oluruz" dedi
İngiltere Futbol Federasyonu (FA), futbolcularını Dünya Kupası süresince halka açık yerlerde ve otellerde internet kullanırken dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası sırasında bilgisayar korsanlarının saldırısından çekinen FA, futbolcuların ve teknik ekibin kişisel bilgilerinin yanı sıra taktik ve tıbbi içerikli takıma ait bilgilerin ele geçirilmesi tehlikesine dikkati çekti.
Bu arada Buckingham Üniversitesi Güvenlik ve İstihbarat Bölüm Başkanı Profesör Anthony Glees ise Daily Express gazetesine verdiği açıklamada, İngiliz futbolcularının Rus kadınlara dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
Takım kafilesinin zaten tüm yiyecek ve içeceklerini beraberinde götürdüğünü belirten Glees, buna rağmen hiçbir ikramın kabul edilmemesi gerektiğini de belirtti.
Glees, "Esas sorun İngiliz futbolcuları ayartmaya çalışan Rus kadınlar olacak. Güzellikleri ile futbolcuların akıllarını çelebilirler. Bu yolla önemli bir maç öncesi şantaj malzemesi elde edebilirler. Bunlar dünyada gerçekleşen şeyler" dedi.
Bu arada İngiliz futbolculara Dünya Kupası'na gitmeden önce bu konuda eğitim verileceği açıklandı.
İngiltere'de yer alan iddialara Rusya'dan "Kupayı alamayacakları için şimdiden bahane üretiyorlar" yorumu yapıldı.

(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler